Artikel top billede

Bog: Klassiske CRM-redskaber skal udfordres i en digital tidsalder

I ”CRM 5.0” præsenterer ekspert en ny værktøjskasse til CRM-projekter.

Digitaliseringen giver virksomheder et væld af muligheder for at blive klogere på deres kunder.

Inden for kundeinformationer og CRM (Customer Relationship Management) findes f.eks. en lang række redskaber, som kan måle kunders loyalitet, handlemønstre og dermed tilbyde dem en bedre oplevelse.

Her er der eksempelvis tale om modeller som AIDA (analyse og fortolkning af reklamer), Business Model Canvas (udvikling af forretningsmodeller) og NPS (måling af kundeloyalitet).

Men hvis disse modeller ikke bruges korrekt, kan det let få CRM-projektet til at køre i grøften.

Derfor er den nye bog ”CRM 5.0” af en af landets førende eksperter inden for kundeorientering, Big Data og CRM, Per Østergaard Jacobsen, først og fremmest en håndbog i at benytte de rette redskaber – og at anvende dem korrekt.

Per Østergaard Jacobsen udfordrer desuden de traditionelle redskaber og præsenterer alternativer, som kan være værd at overveje at anvende i stedet.

Disse redskaber tager udgangspunkt i nye måder at måle kundeloyalitet på, nye segmenteringsmodeller samt at anvende kundens ECO-systemer og værdi som grundlag for kortlægningen af forbrugeradfærden.

Per Østergaard Jacobsen er direktør i konsulentvirksomheden Effieciens, og underviser i Big Data-strategi på CBS. Derudover er han initiativtager til Digitaliseringsprisen, der præmierer offentlige virksomheder for deres digitaliseringsarbejde. Han er forfatter til adskillige bøger om bl.a. Big Data, CRM og digitalisering.

Fakta: CRM 5.0 – De ustyrlige kunder i en digital tidsalder. Forfatter: Per Østergaard Jacobsen (med gæsteskribenter Torsten Ringberg, Pernille Rydén og Christian Daugaard).
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere