Breaking:Nets med ny strategi: Vil sælge NemID og MitID

Artikel top billede

Bog: Klassiske CRM-redskaber skal udfordres i en digital tidsalder

I ”CRM 5.0” præsenterer ekspert en ny værktøjskasse til CRM-projekter.

Digitaliseringen giver virksomheder et væld af muligheder for at blive klogere på deres kunder.

Inden for kundeinformationer og CRM (Customer Relationship Management) findes f.eks. en lang række redskaber, som kan måle kunders loyalitet, handlemønstre og dermed tilbyde dem en bedre oplevelse.

Her er der eksempelvis tale om modeller som AIDA (analyse og fortolkning af reklamer), Business Model Canvas (udvikling af forretningsmodeller) og NPS (måling af kundeloyalitet).

Men hvis disse modeller ikke bruges korrekt, kan det let få CRM-projektet til at køre i grøften.

Derfor er den nye bog ”CRM 5.0” af en af landets førende eksperter inden for kundeorientering, Big Data og CRM, Per Østergaard Jacobsen, først og fremmest en håndbog i at benytte de rette redskaber – og at anvende dem korrekt.

Per Østergaard Jacobsen udfordrer desuden de traditionelle redskaber og præsenterer alternativer, som kan være værd at overveje at anvende i stedet.

Disse redskaber tager udgangspunkt i nye måder at måle kundeloyalitet på, nye segmenteringsmodeller samt at anvende kundens ECO-systemer og værdi som grundlag for kortlægningen af forbrugeradfærden.

Per Østergaard Jacobsen er direktør i konsulentvirksomheden Effieciens, og underviser i Big Data-strategi på CBS. Derudover er han initiativtager til Digitaliseringsprisen, der præmierer offentlige virksomheder for deres digitaliseringsarbejde. Han er forfatter til adskillige bøger om bl.a. Big Data, CRM og digitalisering.

Fakta: CRM 5.0 – De ustyrlige kunder i en digital tidsalder. Forfatter: Per Østergaard Jacobsen (med gæsteskribenter Torsten Ringberg, Pernille Rydén og Christian Daugaard).
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
MS Power Platform

På dette seminar kan du høre mere om mulighederne i Power Apps, og hvordan du kommer igang med at skabe værdi med Microsofts low code/no code-platform. Du kan også få inspiration fra organisationer, der i dag allerede er godt i gang og som har gjort sig deres erfaringer med platformen. Hvad virker? Og hvad virker ikke?

28. september 2022 | Læs mere


Strategisk brug af cloud: Få styr på compliance, infrastruktur og industry clouds

På denne konference klæder vi dig på at træffe de strategiske de valg, som der ligger bag hybrid cloud. Og vi går i dybden med de compliance- og sikkerhedsmæssige udfordringer og beslutninger der følger med cloud-løsninger

29. september 2022 | Læs mere


Årets CISO 2022 - Sådan arbejder du med sikkerhed, systemer og ledelse

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2022 på denne konference.

05. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital