Artikel top billede

New York-børs dropper alle planer om at købe eBay

Ejeren af New York Stock Exchange dropper alle planer om at købe eBay efter protester fra selskabets investorer.

Planerne om at købe eBay fik kort levetid for ejeren af New York Stock Exchange, selskabet Intercontinental Exchange.

Selskabet dropper nemlig nu planerne om at overtage eBay.

Det sker, efter det for ganske få dage siden kom frem, at Intercontinental Exchange - i folkemunde kaldet ICE - var klar til at lægge op mod 200 milliarder kroner på bordet for e-handelsportalen.

Det kan du læse mere om her: Amerikansk børsselskab vil opkøbe Ebay: Klar med bud på 200 milliarder kroner.

Protester fra investorer

Ifølge Wall Street Journal skrinlægges planerne imidlertid nu i det, som avisen kalder for en ‘dramatisk tilbagerulning’.

Det sker på grund af protester fra selskabets investorer.

I en meddelelse oplyser ICE således, at selskabet dropper sine overvejelser om ‘strategiske muligheder’ med eBay efter ‘drøftelser’ med selskabets investorer.

Det hører med til historien, at ICE’s aktiekurs styrtdykkede med mere end 10 procent i kølvandet på udmeldingen forleden.

Det svarer til et tab i markedsværdi på mere end fem milliarder dollar, skriver Wall Street Journal.

I spidsen for ICE står finansmanden Jeffrey Sprecher, der med udgangspunkt i hovedkvarteret i Atlanta i USA via en række store opkøb af opbygget et globalt børs-selskab.

ICE købte selskabet bag New York Stock Exchange i 2013 for 8,2 milliarder dollar.

Selskabets aktiekurs er steget med mere end 1.000 procent, siden det selv blev noteret i 2005. Det har i dag en markedsværdi på omkring 50 milliarder dollar.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere