Artikel top billede

New York-børs dropper alle planer om at købe eBay

Ejeren af New York Stock Exchange dropper alle planer om at købe eBay efter protester fra selskabets investorer.

Planerne om at købe eBay fik kort levetid for ejeren af New York Stock Exchange, selskabet Intercontinental Exchange.

Selskabet dropper nemlig nu planerne om at overtage eBay.

Det sker, efter det for ganske få dage siden kom frem, at Intercontinental Exchange - i folkemunde kaldet ICE - var klar til at lægge op mod 200 milliarder kroner på bordet for e-handelsportalen.

Det kan du læse mere om her: Amerikansk børsselskab vil opkøbe Ebay: Klar med bud på 200 milliarder kroner.

Protester fra investorer

Ifølge Wall Street Journal skrinlægges planerne imidlertid nu i det, som avisen kalder for en ‘dramatisk tilbagerulning’.

Det sker på grund af protester fra selskabets investorer.

I en meddelelse oplyser ICE således, at selskabet dropper sine overvejelser om ‘strategiske muligheder’ med eBay efter ‘drøftelser’ med selskabets investorer.

Det hører med til historien, at ICE’s aktiekurs styrtdykkede med mere end 10 procent i kølvandet på udmeldingen forleden.

Det svarer til et tab i markedsværdi på mere end fem milliarder dollar, skriver Wall Street Journal.

I spidsen for ICE står finansmanden Jeffrey Sprecher, der med udgangspunkt i hovedkvarteret i Atlanta i USA via en række store opkøb af opbygget et globalt børs-selskab.

ICE købte selskabet bag New York Stock Exchange i 2013 for 8,2 milliarder dollar.

Selskabets aktiekurs er steget med mere end 1.000 procent, siden det selv blev noteret i 2005. Det har i dag en markedsværdi på omkring 50 milliarder dollar.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere