Artikel top billede

Virusfrygt breder sig til tech-verdenen: Facebook forbyder ansatte at rejse til Kina

Facebook bliver den første tech-mastodont der forbyder sine ansatte fra at rejse til Kina af frygt for virussmitte.

Den smitsomme corona-virus, kaldet nCov, der i øjeblikket plager befolkningen i flere regioner i Kina, får nu den første tech-mastodont til at standse rejseaktiviteter til landet i øst.

Frygten for den smitsomme sygdom gør, at selskabet i denne uge forbyder al ’ikke-essentiel’ indrejse til Kina.

Ansatte der ønsker at besøge landet skal nu indhente en særlig tilladelse, lyder det fra nyhedsmediet Bloomberg.

For den sociale mediegigant, er beslutningen om at afskærme sig fra Kina ikke ensbetydende med et stort økonomisk offer, da selskabets førende tjenester som Whatsapp, Facebook og Instagram ikke er tilladt i Kina.

Selskabet sælger dog vr-headsettet Oculus i landet, lyder det.

Andre tech-virksomheder som amerikanske Razer har også indført kraftige begrænsninger for ansattes indrejse til Kina, mens sydkoreanske LG helt har forbudt al rejse til det epidemi-ramte land.

I følge seneste opgørelse fra den europæiske sundhedsorganisation ECDPC er 4.587 smittede med den dødelige virus på globalt plan. Af disse befinder 4.528 tilfælde sig i Kina og fire i Europa.

I alt er 106 omkomne af den smitsomme sygdom, heraf kommer 100 ofre fra smittens formodede epicenter, storbyen Wuhan i Hubei-provinsen.

Læs også: Virksomheder forbereder sig på fugleinfluenza
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere