Xerox hæver tilbud på HP Inc: Vil nu betale 244 milliarder kroner for HP Inc

Xerox hæver igen sit tilbud på den langt større konkurrent, HP Inc, som Xerox fortsat er opsat på at overtage.

Selv om der har været stille i et stykke tid, er amerikanske Xerox’ bestræbelser på at overtage den langt større konkurrent, HP Inc, langt fra lagt i graven.

Xerox hæver nemlig nu sit tilbud på HP Inc til i alt 35 milliarder dollar - godt 244 milliarder kroner, skriver Reuters.

Beløbet er fordelt med overvejende kontant-betaling til HP Incs aktionærer, mens en mindre del af betalingen skal falde i Xerox-aktier, lyder det i tilbuddet.

Xerox’ første tilbud på den tre gange større konkurrent lød på 33,5 milliarder dollar.

Dette tilbud blev afgivet i november i fjor, og det kan du læse mere om her: HP siger nej til opkøbstilbud fra Xerox: Men er åben for fusion og vil forhandle

Det er endnu uklart, hvordan HP Inc’s aktionærer og ledelse tager imod tilbuddet.

Læs også:

Efter opkøbstilbud: Xerox vil udskifte hele HP’s bestyrelse

HP Inc sår tvivl om Xerox' levedygtighed efter opkøbsforsøg: Er bekymret

Xerox truer med fjendtlig overtagelse af HP Inc: Vil opkøbe aktier direkte fra aktionærerne, hvis ikke HP siger ja til at lade sig sælge

Frygtet superinvestor kan gennemtvinge fusion mellem Xerox og HP - sidder på hidtil hemmeligholdt aktiepost

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TDCH A/S
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler - sådan beskytter du din virksomhed

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere


Premium
Tag med CIO Peter Cabello Holmberg bag facaden i Pandoras 'digitale powerhouse': Her er den storstilede plan
Interview: Pandoras Digital Hub er gået i luften med tre måneders forsinkelse. CIO Peter Cabello Holmberg har vist Computerworld rundt i smykkegigantens digitale innovationsenhed, der fortsat er under opførsel. Til september er det sidste byggerod erstattet af et command center for Pandoras e-commerce-platform. "Det kommer virkeligt til at gøre en forskel, det vi kommer til at arbejde med i løbet af de næste par år," lyder det.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan: Giv medarbejderne frit valg og øg arbejdsglæden
Mange virksomheder udleverer stadig samme smartphone, laptop eller tablet til alle medarbejderne. Det kan koste dyrt på produktivitet, effektivitet, arbejdsglæde – og reelt også medføre ressourcespild, massivt øget administration og øgede sikkerhedsrisici. Men det behøver slet ikke at koste ekstra, hvis du giver medarbejderne indflydelse på, hvilke enheder de skal arbejde på. Tværtimod kan du med en gennemtænkt choose-your-own-device-aftale stille præcis det udvalg af enheder og tilbehør til rådighed, som både lever op til medarbejdernes forventninger og virksomhedens sikkerhedskrav.