Artikel top billede

Xerox hæver tilbud på HP Inc: Vil nu betale 244 milliarder kroner for HP Inc

Xerox hæver igen sit tilbud på den langt større konkurrent, HP Inc, som Xerox fortsat er opsat på at overtage.

Selv om der har været stille i et stykke tid, er amerikanske Xerox’ bestræbelser på at overtage den langt større konkurrent, HP Inc, langt fra lagt i graven.

Xerox hæver nemlig nu sit tilbud på HP Inc til i alt 35 milliarder dollar - godt 244 milliarder kroner, skriver Reuters.

Beløbet er fordelt med overvejende kontant-betaling til HP Incs aktionærer, mens en mindre del af betalingen skal falde i Xerox-aktier, lyder det i tilbuddet.

Xerox’ første tilbud på den tre gange større konkurrent lød på 33,5 milliarder dollar.

Dette tilbud blev afgivet i november i fjor, og det kan du læse mere om her: HP siger nej til opkøbstilbud fra Xerox: Men er åben for fusion og vil forhandle

Det er endnu uklart, hvordan HP Inc’s aktionærer og ledelse tager imod tilbuddet.

Læs også:

Efter opkøbstilbud: Xerox vil udskifte hele HP’s bestyrelse

HP Inc sår tvivl om Xerox' levedygtighed efter opkøbsforsøg: Er bekymret

Xerox truer med fjendtlig overtagelse af HP Inc: Vil opkøbe aktier direkte fra aktionærerne, hvis ikke HP siger ja til at lade sig sælge

Frygtet superinvestor kan gennemtvinge fusion mellem Xerox og HP - sidder på hidtil hemmeligholdt aktiepost
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere