Artikel top billede

Foto: Christoffer Lund-Hansen.

Visma ved at være i mål med opkøb i Danmark: Udstikker ny strategi

Visma er ved at være i mål, når det handler om komme ind på nye områder via opkøb i Danmark. Næste fase handler om tilkøb til de eksisterende områder.

Visma har i de seneste år købt voldsomt op herhjemme for store summer for at sikre sig fodfæste på de for selskabet vigtige markeder.

Og her er selskabet nu ved at være i mål på de positioner, som det har identificeret som strategisk vigtige, lyder det fra dansk topchef, Mads Rebsdorf i ITWatch.

“På området for løsninger så har vi i dag en væsentlig position, og der er ikke mange væsentlige områder, der mangler. Vi skal øge markedsandelene, men vi er der, hvor vi skal være,” siger han.

Visma har gennem de senere år blandt andet købt Dinero, Bluegarden, Economic, CO3 og Kapacity.

Mads Rebsdorf siger, at Visma fremover i forbindelse med opkøb vil fokusere på tilkøb til det eksisterende - eksempelvis indenfor software- eller konsulentområdet.

Mads Rebsdorf har tidligere forklaret til Computerworld, at målet har været to til fem opkøb i Danmark om året.

"Vi er kontinuerligt i dialog om potentielle opkøb med mange forskellige virksomheder. Det er med henblik på potentielle opkøb med horisont fra om tre måneder til om ti år," har han tidligere fortalt til os.

Læs også:

Visma gør klar til indflytning i nyt kæmpedomicil centralt i København: Se billederne af det nye hovedkvarter her

Regnskab afslører: Så mange millioner scorede it-iværksætter Henrik Rabæk Poulsen på salget af sit selskab til Visma
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere