Artikel top billede

Foto: Christoffer Lund-Hansen.

Visma ved at være i mål med opkøb i Danmark: Udstikker ny strategi

Visma er ved at være i mål, når det handler om komme ind på nye områder via opkøb i Danmark. Næste fase handler om tilkøb til de eksisterende områder.

Visma har i de seneste år købt voldsomt op herhjemme for store summer for at sikre sig fodfæste på de for selskabet vigtige markeder.

Og her er selskabet nu ved at være i mål på de positioner, som det har identificeret som strategisk vigtige, lyder det fra dansk topchef, Mads Rebsdorf i ITWatch.

“På området for løsninger så har vi i dag en væsentlig position, og der er ikke mange væsentlige områder, der mangler. Vi skal øge markedsandelene, men vi er der, hvor vi skal være,” siger han.

Visma har gennem de senere år blandt andet købt Dinero, Bluegarden, Economic, CO3 og Kapacity.

Mads Rebsdorf siger, at Visma fremover i forbindelse med opkøb vil fokusere på tilkøb til det eksisterende - eksempelvis indenfor software- eller konsulentområdet.

Mads Rebsdorf har tidligere forklaret til Computerworld, at målet har været to til fem opkøb i Danmark om året.

"Vi er kontinuerligt i dialog om potentielle opkøb med mange forskellige virksomheder. Det er med henblik på potentielle opkøb med horisont fra om tre måneder til om ti år," har han tidligere fortalt til os.

Læs også:

Visma gør klar til indflytning i nyt kæmpedomicil centralt i København: Se billederne af det nye hovedkvarter her

Regnskab afslører: Så mange millioner scorede it-iværksætter Henrik Rabæk Poulsen på salget af sit selskab til Visma
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere