Artikel top billede

(Foto: Christoffer Lund-Hansen)

Erik Damgaard-selskab stopper al handel efter underskud: Sadler om

Erik Damgaard-selskabet NPinvestor stopper al handel på platformen Straticator og går i gang med at sadle helt om.

Erik Damgaards selskab NPinvestor stopper al handel på selskabets platform Straticator, ligesom samarbejds-aftaler med Saxo Bank og Nasdaq er blevet opsagt.

Det fortæller Erik Damgaard til ITWatch.

De drastiske beslutninger er blevet truffet som en direkte konsekvens af, at NPinvestor i 2019 landede et nyt dundrende underskud. I alt har selskabet over de seneste fem år tabt mere end 19 millioner kroner.

Det kan du læse mere om her: Erik Damgaard-selskab lander nyt million-underskud - har tabt mere end 19 millioner kroner på fem år

Til mediet siger Erik Damgaard, at NPinvestor har mistet troen på, at der kan tjenes penge på den nuværende forretningsmodel, der bygger på såkaldt copy trading, hvor man kan følge dygtige investorer og kopiere deres handlinger.

“På et tidspunkt siger vi i bestyrelsen, at nu skal der gøres noget, for der ryger flere penge ud af kassen hver dag, end der kommer ind. Og så spørger vi ledelsen, om de overhovedet vurderer, at vi kan få kunder nok, til at vi kan gå i plus. Der var ledelsen blevet skeptisk og siger, at det har lange, lange udsigter,” fortæller Erik Damgaard.

Selskabets aktiekurs er i 2019 dykket med hele 60,6 procent.

Læs også:

Disse it-aktier har gjort aktionærerne stenrige i 2019: Danske SimCorp og cBrain steget mere end 60 procent - mens andre danske it-firmaer har været dyre bekendtskaber

Erik Damgaard tabte mere end en milliard kroner på fem år: "Jeg skulle have købt E-conomic"

Erik Damgaard-selskab nedjusterer forventningerne med tre millioner: Varsler kapitalforhøjelse på over 12 millioner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere