Artikel top billede

(Foto: Christoffer Lund-Hansen)

Erik Damgaard-selskab stopper al handel efter underskud: Sadler om

Erik Damgaard-selskabet NPinvestor stopper al handel på platformen Straticator og går i gang med at sadle helt om.

Erik Damgaards selskab NPinvestor stopper al handel på selskabets platform Straticator, ligesom samarbejds-aftaler med Saxo Bank og Nasdaq er blevet opsagt.

Det fortæller Erik Damgaard til ITWatch.

De drastiske beslutninger er blevet truffet som en direkte konsekvens af, at NPinvestor i 2019 landede et nyt dundrende underskud. I alt har selskabet over de seneste fem år tabt mere end 19 millioner kroner.

Det kan du læse mere om her: Erik Damgaard-selskab lander nyt million-underskud - har tabt mere end 19 millioner kroner på fem år

Til mediet siger Erik Damgaard, at NPinvestor har mistet troen på, at der kan tjenes penge på den nuværende forretningsmodel, der bygger på såkaldt copy trading, hvor man kan følge dygtige investorer og kopiere deres handlinger.

“På et tidspunkt siger vi i bestyrelsen, at nu skal der gøres noget, for der ryger flere penge ud af kassen hver dag, end der kommer ind. Og så spørger vi ledelsen, om de overhovedet vurderer, at vi kan få kunder nok, til at vi kan gå i plus. Der var ledelsen blevet skeptisk og siger, at det har lange, lange udsigter,” fortæller Erik Damgaard.

Selskabets aktiekurs er i 2019 dykket med hele 60,6 procent.

Læs også:

Disse it-aktier har gjort aktionærerne stenrige i 2019: Danske SimCorp og cBrain steget mere end 60 procent - mens andre danske it-firmaer har været dyre bekendtskaber

Erik Damgaard tabte mere end en milliard kroner på fem år: "Jeg skulle have købt E-conomic"

Erik Damgaard-selskab nedjusterer forventningerne med tre millioner: Varsler kapitalforhøjelse på over 12 millioner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere