Artikel top billede

(Foto: Christoffer Lund-Hansen)

Erik Damgaard-selskab stopper al handel efter underskud: Sadler om

Erik Damgaard-selskabet NPinvestor stopper al handel på platformen Straticator og går i gang med at sadle helt om.

Erik Damgaards selskab NPinvestor stopper al handel på selskabets platform Straticator, ligesom samarbejds-aftaler med Saxo Bank og Nasdaq er blevet opsagt.

Det fortæller Erik Damgaard til ITWatch.

De drastiske beslutninger er blevet truffet som en direkte konsekvens af, at NPinvestor i 2019 landede et nyt dundrende underskud. I alt har selskabet over de seneste fem år tabt mere end 19 millioner kroner.

Det kan du læse mere om her: Erik Damgaard-selskab lander nyt million-underskud - har tabt mere end 19 millioner kroner på fem år

Til mediet siger Erik Damgaard, at NPinvestor har mistet troen på, at der kan tjenes penge på den nuværende forretningsmodel, der bygger på såkaldt copy trading, hvor man kan følge dygtige investorer og kopiere deres handlinger.

“På et tidspunkt siger vi i bestyrelsen, at nu skal der gøres noget, for der ryger flere penge ud af kassen hver dag, end der kommer ind. Og så spørger vi ledelsen, om de overhovedet vurderer, at vi kan få kunder nok, til at vi kan gå i plus. Der var ledelsen blevet skeptisk og siger, at det har lange, lange udsigter,” fortæller Erik Damgaard.

Selskabets aktiekurs er i 2019 dykket med hele 60,6 procent.

Læs også:

Disse it-aktier har gjort aktionærerne stenrige i 2019: Danske SimCorp og cBrain steget mere end 60 procent - mens andre danske it-firmaer har været dyre bekendtskaber

Erik Damgaard tabte mere end en milliard kroner på fem år: "Jeg skulle have købt E-conomic"

Erik Damgaard-selskab nedjusterer forventningerne med tre millioner: Varsler kapitalforhøjelse på over 12 millioner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere