Artikel top billede

(Foto: This photograph is provided by THE WHITE HOUSE as a courtesy and may be printed by the subject(s) in the photograph for personal use only. The photograph may not be manipulated in any way and may not be otherwise be reproduced, disseminated or broadcast, )

Amazon fortsætter indædt kampen mod gigantisk Microsoft-kontrakt: Forsøger at trække tiden

Den amerikanske cloud-leverandør Amazon fortætter ufortrødent jagten på at få omgjort den cloud-aftale, den amerikanske regering har indgået med Microsoft.

Fire måneder efter Microsoft vandt en kontrakt med den amerikanske regering er selskabet endnu ikke kommet i gang med at levere på cloud-aftalen.

Amazon fortsætter nemlig kampen for at få omgjort aftalen ved tilsyneladende at trække tiden, skriver det amerikanske erhvervsmedie Bloomberg.

Selskabet håber ifølge mediet på at blokere det amerikanske forsvarsministerium, Pentagon, i at tage hul på aftalen, uden at genoverveje beslutningen om at udpege Microsoft som vinder.

Læs også: Domstol nedlægger forbud mod gigantisk Microsoft-kontrakt efter klager fra Amazon

Amazon mener, at USA's præsident, Donald Trump, har blokeret for, at Amazon kunne vinde, da præsidenten har en udtalt foragt over for selskabets stifter og topchef, Jeff Bezos.

Kræver at Trump bliver afhørt

Det har blandt andet fået Amazon til at kræve, at Donald Trump skal afhøres om sagen. Det vurderer flere eksperter dog som usandsynligt, men dog stadig som en mulighed.

Tidligere på måneden lykkedes det for Amazon at få den amerikanske domstol til at lægge aftalen mellem Pentagon og Microsoft på is, mens sagen bliver undersøgt nærmere.

Ifølge Bloomberg er det godt nyt for Amazon, at aftalen bliver udskudt så længe som muligt, mens man forsøger at samle vidneudsagn fra højtstående embedsmænd.

Ordren til det amerikanske forsvar har en samlet værdi på ti milliarder dollar og løber over de næste ti år.

Læs også: Amazon i åben krig med Trump: Kræver Donald Trump afhørt om mulig embedsmisbrug i gigantisk cloud-kontrakt




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere