Artikel top billede

(Foto: This photograph is provided by THE WHITE HOUSE as a courtesy and may be printed by the subject(s) in the photograph for personal use only. The photograph may not be manipulated in any way and may not be otherwise be reproduced, disseminated or broadcast, )

Amazon fortsætter indædt kampen mod gigantisk Microsoft-kontrakt: Forsøger at trække tiden

Den amerikanske cloud-leverandør Amazon fortætter ufortrødent jagten på at få omgjort den cloud-aftale, den amerikanske regering har indgået med Microsoft.

Fire måneder efter Microsoft vandt en kontrakt med den amerikanske regering er selskabet endnu ikke kommet i gang med at levere på cloud-aftalen.

Amazon fortsætter nemlig kampen for at få omgjort aftalen ved tilsyneladende at trække tiden, skriver det amerikanske erhvervsmedie Bloomberg.

Selskabet håber ifølge mediet på at blokere det amerikanske forsvarsministerium, Pentagon, i at tage hul på aftalen, uden at genoverveje beslutningen om at udpege Microsoft som vinder.

Læs også: Domstol nedlægger forbud mod gigantisk Microsoft-kontrakt efter klager fra Amazon

Amazon mener, at USA's præsident, Donald Trump, har blokeret for, at Amazon kunne vinde, da præsidenten har en udtalt foragt over for selskabets stifter og topchef, Jeff Bezos.

Kræver at Trump bliver afhørt

Det har blandt andet fået Amazon til at kræve, at Donald Trump skal afhøres om sagen. Det vurderer flere eksperter dog som usandsynligt, men dog stadig som en mulighed.

Tidligere på måneden lykkedes det for Amazon at få den amerikanske domstol til at lægge aftalen mellem Pentagon og Microsoft på is, mens sagen bliver undersøgt nærmere.

Ifølge Bloomberg er det godt nyt for Amazon, at aftalen bliver udskudt så længe som muligt, mens man forsøger at samle vidneudsagn fra højtstående embedsmænd.

Ordren til det amerikanske forsvar har en samlet værdi på ti milliarder dollar og løber over de næste ti år.

Læs også: Amazon i åben krig med Trump: Kræver Donald Trump afhørt om mulig embedsmisbrug i gigantisk cloud-kontrakt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere