Stort nedbrud:KMD arbejder på højtryk for at klarlægge omfanget og årsagen - rammer flere af selskabets kunder

Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Domstol nedlægger forbud mod gigantisk Microsoft-kontrakt efter klager fra Amazon

Amerikansk domstol nedlægger forbud mod Microsofts milliard-store cloud-kontrakt med det amerikanske forsvarsministerium efter klager fra Amazon.

Microsoft kan ikke komme i gang med at implementere selskabets omstridte cloud-kontrakt med det amerikanske forsvarsministerium, Pentagon.

Efter massive klager fra konkurrenten Amazon nedlægger en amerikansk domstol nemlig forbud mod, at Microsoft kan komme i gang, skriver en række amerikanske medier.

Microsoft blev i fjor tildelt ordren på 10 milliarder dollar, men Amazon har klaget over ordren, der da også gennem næsten hele beslutningsforløbet har været plaget af ballade og beskyldninger.

For få dage siden klagede Amazon igen over afgørelsen.

Det kan du læse mere om her: Amazon i åben krig med Trump: Kræver Donald Trump afhørt om mulig embedsmisbrug i gigantisk cloud-kontrakt

Det får nu den amerikanske domstol til at nedlægge en såkaldt ‘preliminary injuction’ - altså et midlertidigt forbud. Det betyder, at hele Microsoft-aftalen sparkes til hjørne indtil videre.

Amazon skal samtidig lægge 42 millioner dollar i depositum som en slags garanti for, at der er kød på sagen.

Læs også:

Amazon trækker USA i retten for kæmpe Microsoft-kontrakt

Amazon overvejer at klage over milliard-kontrakt til Microsoft: "Vi er overraskede over afgørelsen - vi er klart førende"

Microsoft skal levere omstridt militær-system til USA for 60 milliarder kroner: Banker Amazon af banen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere