Artikel top billede

Her er ransomwaren, der har ramt mægtige ISS: Hackere har fået adgang til 65.000 ansattes data

Hackerne, der for næsten tre uger siden angreb ISS, har fået adgang til følsomme data på 65.000 medarbejdere i 23 lande, viser nye oplysninger. Se den ransomware, som de har angrebet med.

Hacker-angrebet, der for næsten tre uger siden lagde den danske erhvervskæmpe ISS ned, er ret omfattende.

Det viser en aktindsigt, som DR har fået i angrebet fra Datatilsynet, der har modtaget en indberetning fra ISS med detaljer om angrebet.

Den viser, at der er tale om et ransomware-angreb med det formål at presse penge ud af ISS, som er blevet inficeret med en ransomware med navnet Ryuk.

Under angrebet har hackerne fået adgang til en række oplysninger på 65.000 af ISS omkring 500.000 medarbejdere i 23 lande - herunder navn, telefonnummer, afdeling, mail-adresse og lignende.

ISS meddeler til DR, at selskabet ikke har været i kontakt med hackerne efter angrebet, men overladt hele sagen til politiet.

ISS blev ramt af angrebet 19. februar. Du kan læse mere om selve angreber her: Hackerangreb mod ISS har ramt interne it-systemer: "Vores medarbejdere ude hos kunderne mærker forhåbentligt ikke, at der har været et malware-angreb"

Læs også:

Status fra ISS mere end to uger efter kæmpe hackerangreb: Har stadig ikke adgang til en række it-systemer - sådan står det til lige nu

ISS sætter gang i genopretningsplan: Har endnu intet overblik over konsekvenserne af hackerangreb
IT-JOB

C WorldWide Asset Management Fondsmæglerselskab A/S

Systemadministrator – Office365/Azure til C WorldWide

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Quality and Risk Manager

Unik System Design A/S

It-sikkerheds- og netværksspecialist
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud & Enterprise Architecture

Blive klogere på cloud i en virkelighed, hvor selv de mest stringente it-landskaber har det med at knopskyde over tid. Ny services, nye teknologiske muligheder og stigende interne forventninger gør, at data, processer og applikationer ofte er fordelt ud over flere leverandører og leverancemodeller.

14. december 2022 | Læs mere


People Tech 2022 – der hvor HR møder IT

People Tech 2022 er stedet for dig, som arbejder med HR eller med it-løsninger til HR-branchen. Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk. Bliv inspireret af andre virksomheders konkrete erfaringer, og hvad eksperterne mener om de store linjer inden for digitaliseringen af ​​HR.

15. december 2022 | Læs mere


Strategisk it-sikkerhedsdag: Få styr på trusselsbilledet og beredskabet

På denne strategiske it-sikkerhedsdag samler vi trådene i tre spor, hvor kompetente oplægsholdere deler deres erfaringer med dig omkring, hvordan du prioriterer dine ressourcer og bliver i stand til at håndterer de ellers umiddelbart modsatrettede krav og forventninger.

24. januar 2023 | Læs mere