Artikel top billede

NNIT’s to topchefer, Per Kogut og Carsten Krogsgaard, går to millioner kroner ned i løn efter dårligt år

NNIT’s to topchefer, CEO Per Kogut og CFO Carsten Krogsgaard, er gået to millioner kroner ned i løn som en direkte konsekvens af NNIT’s katastrofe-år.

De to topchefer i NNIT, koncernchef Per Kogut og finansdirektør Carsten Krogsgaard Thomsen, er sammenlagt gået to millioner kroner ned i løn i 2019.

Det er sket som en direkte konsekvens af katastrofe-året 2019, hvor NNIT’s aktiekurs styrtdykkede, flere store kunder sagde farvel til selskabet, og NNIT har lanceret en større omstruktureringsplan, der blandt andet vil føre til nedlæggelse af 250 stillinger.

Tallene fremgår af NNIT’s årsregnskab, men til ITWatch siger selskabets bestyrelsesformand, Carsten Dilling, at NNIT’s incitamentsprogrammer for lederne betyder, at lønnen falder, hvis ikke varen bliver leveret.

“Vores ledelsesteam har måttet se, at deres indtjening sidste år [2019, red] faldt med hvad der svarer til en tredjedel af den indtjening, de havde året før. Det er en direkte konsekvens af de oplevelser, vi havde sidste år,” siger han.

NNIT meddelte for tre uger siden, at CFO Carsten Krogsgaard er på vej ud af firmaet, og at hans afløser, Pernille Fabricius, vil overtage posten senest 1. august.

Det kan du læse mere om her: Ansættelse af ny finansdirektør markerer et paradigmeskifte i NNIT's topledelse: Her er Pernille Fabricius' største udfordring

Topchef Per Kogut sagde i januar til Computerworld, at det var hans mål, at der kom vækst i NNIT efter 2020, men at 2020 ikke så ud til at blive en dans på roser for NNIT.

Det kan du læse mere om her: NNIT-topchef Per Kogut forventer først vækst for NNIT om et år: "Vi har ingredienserne til at komme tilbage på banen".

Du finder NNIT’s årsregnskab for 2019 her.

Læs også:

NNIT's største kunde styrer slagets gang: "Hvis handlen med Novo Nordisk ikke var faldet, så havde det været en champagne-dag i dag"

Her er alt du skal vide om NNIT's krise - fra omfattende spareplan til regnskabsbrøler på seks måneder

Her er den benhårde lære af NNIT's krise: Derfor er det gået galt for selskabet
IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Delivery Manager

Netcompany A/S

Test Specialist

OptikIT A/S

Junior C#-udvikler
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere