NNIT’s to topchefer, Per Kogut og Carsten Krogsgaard, går to millioner kroner ned i løn efter dårligt år

NNIT’s to topchefer, CEO Per Kogut og CFO Carsten Krogsgaard, er gået to millioner kroner ned i løn som en direkte konsekvens af NNIT’s katastrofe-år.

De to topchefer i NNIT, koncernchef Per Kogut og finansdirektør Carsten Krogsgaard Thomsen, er sammenlagt gået to millioner kroner ned i løn i 2019.

Det er sket som en direkte konsekvens af katastrofe-året 2019, hvor NNIT’s aktiekurs styrtdykkede, flere store kunder sagde farvel til selskabet, og NNIT har lanceret en større omstruktureringsplan, der blandt andet vil føre til nedlæggelse af 250 stillinger.

Tallene fremgår af NNIT’s årsregnskab, men til ITWatch siger selskabets bestyrelsesformand, Carsten Dilling, at NNIT’s incitamentsprogrammer for lederne betyder, at lønnen falder, hvis ikke varen bliver leveret.

“Vores ledelsesteam har måttet se, at deres indtjening sidste år [2019, red] faldt med hvad der svarer til en tredjedel af den indtjening, de havde året før. Det er en direkte konsekvens af de oplevelser, vi havde sidste år,” siger han.

NNIT meddelte for tre uger siden, at CFO Carsten Krogsgaard er på vej ud af firmaet, og at hans afløser, Pernille Fabricius, vil overtage posten senest 1. august.

Det kan du læse mere om her: Ansættelse af ny finansdirektør markerer et paradigmeskifte i NNIT's topledelse: Her er Pernille Fabricius' største udfordring

Topchef Per Kogut sagde i januar til Computerworld, at det var hans mål, at der kom vækst i NNIT efter 2020, men at 2020 ikke så ud til at blive en dans på roser for NNIT.

Det kan du læse mere om her: NNIT-topchef Per Kogut forventer først vækst for NNIT om et år: "Vi har ingredienserne til at komme tilbage på banen".

Du finder NNIT’s årsregnskab for 2019 her.

Læs også:

NNIT's største kunde styrer slagets gang: "Hvis handlen med Novo Nordisk ikke var faldet, så havde det været en champagne-dag i dag"

Her er alt du skal vide om NNIT's krise - fra omfattende spareplan til regnskabsbrøler på seks måneder


Her er den benhårde lære af NNIT's krise: Derfor er det gået galt for selskabetBrancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM

Hurtigere omstilling i virksomhedens supply chain er blevet et must og med de nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM får du en fleksibel og skalerbar MRP-motor.

20. januar 2021 | Læs mere


Digital Vækst 2021

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. På konferencen undersøger vi de tre vigtigste aspekter i den digitale transformation: Forretningsmodellerne, de menneskelige og organisatoriske faktorer samt valget af teknologier. I tre Digitale Dilemmaer giver vi en række digitale frontløbere fem minutter hver til at levere deres bedste guldkorn, og herefter åbner vi for spørgsmål fra salen – også digitalt. Diskussionen modereres af chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen.

21. januar 2021 | Læs mere


Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Premium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Denne malware er den største trussel mod din virksomhed lige nu
Den mest aktive malware i verden sniger sig ind, og at svært at gøre nøget ved. Se her hvordan du tager dine forholdsregler.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations. For eksempel i form af fuld EDI-integration, som optimerer logistik og forsyning. Eller ved at automatisere håndteringen af konsignation eller centrale processer vedrørende elektronisk dokumentflow og dropshipping. Læs mere i dette whitepaper, der også går i dybden med fire konkrete cases.