Artikel top billede

(Foto: Lars Jacobsen)

Facebook på charmeoffensiv: Klar med 100 millioner til corona-ramte virksomheder

Mere end en halv milliard kroner er Facebook parat til at sende ud til mindre virksomheder, der lider under den nuværende corona-virus, der allerede har fået flere selskaber i Danmark til at fyre medarbejdere.

Statsminister Mette Frederiksen (S) og en række andre regeringsledere har allerede sendt økonomiske hjælpepakker til virksomheder for at hjælpe landets virksomheder.

Nu begynder private virksomheder også at melde sig i koret. 100 millioner dollar eller omkring 670 millioner kroner vil Facebook sende ud til nogle af de mange virksomheder, der lider under corona-epidemien.

Skriver nyhedsbureauet Reuters.

I alt kommer omkring 30.000 mindre virksomheder til at få glæde af pengene som ifølge Facebook vil blive fordelt til mere 30 lande.

"Vi har lyttet til små virksomheder for at forstå, hvordan vi bedst kan hjælpe dem. Vi har hørt højt og tydeligt, at finansiel støtte ville hjælpe dem med at holde hjulene igang og betale folk, der ikke kan komme på arbejde," siger Sheryl Sandberg ifølge Reuters.

Virksomhederne kommer ifølge Facebook til at kunne bruge pengene på husleje, lønninger eller annoncering på Facebook.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere