Artikel top billede

Facebook på charmeoffensiv: Klar med 100 millioner til corona-ramte virksomheder

Mere end en halv milliard kroner er Facebook parat til at sende ud til mindre virksomheder, der lider under den nuværende corona-virus, der allerede har fået flere selskaber i Danmark til at fyre medarbejdere.

Statsminister Mette Frederiksen (S) og en række andre regeringsledere har allerede sendt økonomiske hjælpepakker til virksomheder for at hjælpe landets virksomheder.

Nu begynder private virksomheder også at melde sig i koret. 100 millioner dollar eller omkring 670 millioner kroner vil Facebook sende ud til nogle af de mange virksomheder, der lider under corona-epidemien.

Skriver nyhedsbureauet Reuters.

I alt kommer omkring 30.000 mindre virksomheder til at få glæde af pengene som ifølge Facebook vil blive fordelt til mere 30 lande.

"Vi har lyttet til små virksomheder for at forstå, hvordan vi bedst kan hjælpe dem. Vi har hørt højt og tydeligt, at finansiel støtte ville hjælpe dem med at holde hjulene igang og betale folk, der ikke kan komme på arbejde," siger Sheryl Sandberg ifølge Reuters.

Virksomhederne kommer ifølge Facebook til at kunne bruge pengene på husleje, lønninger eller annoncering på Facebook.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere