Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

(Foto: Lars Jacobsen)

Facebook på charmeoffensiv: Klar med 100 millioner til corona-ramte virksomheder

Mere end en halv milliard kroner er Facebook parat til at sende ud til mindre virksomheder, der lider under den nuværende corona-virus, der allerede har fået flere selskaber i Danmark til at fyre medarbejdere.

Statsminister Mette Frederiksen (S) og en række andre regeringsledere har allerede sendt økonomiske hjælpepakker til virksomheder for at hjælpe landets virksomheder.

Nu begynder private virksomheder også at melde sig i koret. 100 millioner dollar eller omkring 670 millioner kroner vil Facebook sende ud til nogle af de mange virksomheder, der lider under corona-epidemien.

Skriver nyhedsbureauet Reuters.

I alt kommer omkring 30.000 mindre virksomheder til at få glæde af pengene som ifølge Facebook vil blive fordelt til mere 30 lande.

"Vi har lyttet til små virksomheder for at forstå, hvordan vi bedst kan hjælpe dem. Vi har hørt højt og tydeligt, at finansiel støtte ville hjælpe dem med at holde hjulene igang og betale folk, der ikke kan komme på arbejde," siger Sheryl Sandberg ifølge Reuters.

Virksomhederne kommer ifølge Facebook til at kunne bruge pengene på husleje, lønninger eller annoncering på Facebook.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere