Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Dansk Erhverv med opfordring: Opgrader medarbejdernes digitale kompetencer under coronakrisen

Mange medarbejdere i danske virksomheder føler, at de ikke har gode nok it-kompetencer. Ifølge Dansk Erhverv er krisen en oplagt mulighed for at opgradere kompetencerne.

Hver tredje medarbejder i de danske virksomheder føler, at de ikke har fået tilstrækkelig med uddannelse på it-fronten.

Derfor opfordrer erhvervsorganisationen Dansk Erhverv nu sine medlemmer til at udnytte den aktuelle coronakrise, hvor mange medarbejdere er blevet sendt hjem, til at skærpe medarbejdernes it-kompetencer.

”For nogle virksomheder kan det give mening at bruge situationen til at opgradere medarbejdernes digitale kompetencer, så både medarbejdere og virksomheder står bedre rustet, når landet og økonomien åbner igen,” lyder det fra Dansk Erhverv i en meddelelse sendt til Computerworld.

Ifølge Dansk Erhverv har 72 procent af organisationens medlemsvirksomheder hjemsendt medarbejdere i forbindelse med udbruddet af coronavirus.

Organisationen oplyser desuden, at 43 procent af dets medlemmer forventer at komme til at gøre brug af de nye muligheder for lønkompensation. Blandt Dansk Erhvervsmedlemmer i it- og telebranchen er det 24 procent af virksomhederne, der forventer at gøre brug af ordningen.

Læs også: Hver fjerde danske it- og teleselskab vil søge lønkompensation på grund af Covid-19
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.