Artikel top billede

Danske it-virksomheder bekymrede: Corona-krisen står til at ramme ordrebøgerne

Corona-krisen kommer til at ramme nysalget, frygter flere it-virksomheder.

En række danske it-virksomheder frygter, at corona-krisen kommer til at ramme nysalget af produkter i den nærmeste fremtid, hvor indgangen til ordrebøgerne derfor meget vel kan begynde at tørre ind.

Det gælder blandt andet nordjyske Targit, hvor direktør Leif Vestergaard til ITWatch siger, at han forventer, at krisen kommer til at ramme selskabets ordrebøger.

“Vi har en forventning om, at nysalg kommer til at være på et minimum i andet kvartal. Alle virksomheder har jo prøvet at finde ud af, hvad kan man skubbe, og hvad kan man ikke. Og vi har også projekter, som er skubbet til den anden side af sommerferien,” siger han.

Også andre selskaber forventer med nogen bekymring, at deres kunder begynder at skrue ned for investeringerne på grund af vigende indtjening eller manglende ressourcer.

Læs også:

Hver fjerde danske it- og teleselskab vil søge lønkompensation på grund af Covid-19

Sådan er it-konsulentbranchen blevet ramt efter nedlukning af Danmark: Her er status fra 7N, Prodata Consult og Devoteam

IT-Branchen: Tre områder af den danske it-industri risikerer at bliver særligt hårdt ramt af corona-virus

Coronavirus rammer Microsofts kerneforretning: Nedjusterer forventninger for Windows-salg
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere