Over halvdelen af verdens 4,6 milliarder internetbrugere er fra Asien

En undersøgelse viser, at over 50 procent af verdens internetbrugere befinder sig i Asien.

Over halvdelen af verdens internetbrugere befinder sig i Asien.

Det viser data indsamlet af Learnbonds.com.

På det asiatiske kontinent er der 2,3 milliarder brugere, hvilket svarer til 50,3 procent af alle internetbrugere.

Asien har omkring 4,6 milliarder mennesker, og det betyder altså, at godt og vel hver anden i Asien bruger internettet.

Sådan fordeler internetbrugerne sig i resten af verden
Europa kommer ind på en andenplads med 727 millioner brugere (15,9 procent).

Læs også: Skal du have mere fart på dit internet? Så undgå at bruge mikroovn: Se nemme tricks til hurtigere internetforbindelse derhjemme

Afrika kommer på tredjepladsen med 522 millioner brugere (11,5 procent), mens Latinamerika og Caribien har 453 millioner brugere (10,1 procent)

Nordamerika har 327 millioner brugere efterfulgt af Mellemøsten med 175 millioner brugere.

Ifølge rapporten vil vi sandsynligvis se en stigning i antallet af globale internetbrugere som følge af coronavirus-pandemien.

"Internettet bruges nu i et omfang, som aldrig før har været oplevet," bemærker rapporten.

I alt har cirka 4,6 milliarder adgang til internet. Det betyder ligeledes, at over tre milliarder mennesker ikke har internetadgang.

Læs også: Internet-leverandører vælter ind på Ewiis fibernet i Trekantområdet: "Det bliver det første større område i hele verden med en 100 procents fiberinfrastruktur"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Fremtidens kundeservice: Kom i gang med de bedste chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

22. september 2020 | Læs mere


RPA og software-robotter: Businesscase og teknologi

Robot process automation - RPA - har i det seneste års tid for alvor fået et gennembrud i både virksomheder, organisationer og (ikke mindst) i den offentlige sektor, hvor både kommuner, styrelser og andre institutioner har taget de små software-robotter til sig.

23. september 2020 | Læs mere


"One Minute Workflow" til ad hoc-opgaver

De seneste mange måneder har givet os alle en helt ny opfattelse af arbejdspladsen. Fjernarbejde forventes at blive en del af den nye hverdag, som vi alle kigger ind i. Det har været en øjenåbner for mange, men det har også givet os vigtig læring - hvordan sikrer du, at dine medarbejdere har samme muligheder og kan opretholde effektiviteten, også når de ikke arbejder på kontoret?

23. september 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Computerworld
For to år siden nedsænkede Microsoft 864 servere i Nordsøen: Nu er datacenteret på land igen - se resultatet her
Microsoft har efter to år hævet sit undervands-datacenter op af Nordsøen. Her er de erfaringer, selskabet har gjort sig.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Har du evnerne og værktøjerne til at reagere hurtigt nok på nye input?
Det er uden tvivl et centralt succesparameter at have evnen og værktøjerne til at kunne reagere hurtigt og effektivt på vildtvoksende markeder. Vi har i løbet af 2020 lært, at der kan ske store ændringer, så derfor handler det især om at kunne handle hurtigere end nogensinde før. Det kræver i høj grad om at kunne tænke, analysere og organisere sig på nye måde og til nye markeder. Det handler om at være omstillingsparat, og det kræver i den grad både indsigt, en klar strategi og at organisationen kan anvende teknologi og data i nye sammenhænge. Forventningerne til værktøjerne og evnerne stiger, når de enkelte forretningsområder har brug for aktuelle data, og med de rigtige platforme og værktøjer bliver din virksomhed klædt på til, at kunne reagere hurtigere end nogensinde før. I dette whitepaper kan du, med udgangspunkt i en række IDC-analyser og modeller, få et tydeligt overblik over, hvordan en moderne analytics platform kan hjælpe din organisation.