Artikel top billede

Fiftytwo afblæser alle forventninger til 2020: Handler bare om at komme igennem med skindet på næsten

It-selskabet Fiftytwo afblæser alle forventninger til 2020.

It-selskabet Fiftytwo - det tidligere Bording Data - afblæser alle forventninger til 2020, der ellers var udset til at være vækstår. Nu handler det bare om at komme igennem med skinnet på næsen.

Softwarehuset Fiftytwo - der tidligere hed Bordin Data - afblæser alle forventninger til resultatet for 2020, som ellers var udset til at være et vækstår.

Sådan lyder meldingen fra direktør Henrik Salitach i kølvandet på selskabets netop udsendte årsregnskab for 2019.

Her landede Fiftytwo en fremgang i omsætningen på godt ni procent til 96,5 millioner kroner, mens bundlinien viser et overskud på 12,8 millioner kroner.

Fiftytwo har omkring 140 medarbejdere og kontorer i København, Kolding, Aarhus, Aalborg og Bangladesh.

Det var planen, at fremgangen skulle vokse. Men alle forventninger til 2020 er nu blevet annulleret.

Han siger til ITWatch, at Fiftytwo egentlig sigtede efter tocifret vækst i 2020 - men at det nu alene handler om at komme igennem året med ‘skindet på næsen,’ som han siger.

“Året startede faktisk fornuftigt for os, og vi kommer også fornuftigt ud af marts, og dermed laver vi et fornuftigt første kvartal. Men anden kvartal bliver rigtig, rigtig hårdt, da vi i april og maj risikerer at miste rigtig meget forretning. Så må vi se, hvor vi er henne i juni, og hvordan vi kan rebounde i Q3 og Q4," siger han til mediet.

Henrik Salitach fortalte i efteråret Computerworld om sine storstilede planer for selskabet.

Det kan du læse mere om her: IIt-selskabet Fiftytwo halvvejs i storstilet strategiplan: Har fordoblet medarbejderskaren og er rykket ind på nye markeder

Læs også:

Fra Bording Data til Fiftytwo: Sådan har it-selskabet skabt en ny identitet - nu venter den store internationalisering
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere