Artikel top billede

Fiftytwo afblæser alle forventninger til 2020: Handler bare om at komme igennem med skindet på næsten

It-selskabet Fiftytwo afblæser alle forventninger til 2020.

It-selskabet Fiftytwo - det tidligere Bording Data - afblæser alle forventninger til 2020, der ellers var udset til at være vækstår. Nu handler det bare om at komme igennem med skinnet på næsen.

Softwarehuset Fiftytwo - der tidligere hed Bordin Data - afblæser alle forventninger til resultatet for 2020, som ellers var udset til at være et vækstår.

Sådan lyder meldingen fra direktør Henrik Salitach i kølvandet på selskabets netop udsendte årsregnskab for 2019.

Her landede Fiftytwo en fremgang i omsætningen på godt ni procent til 96,5 millioner kroner, mens bundlinien viser et overskud på 12,8 millioner kroner.

Fiftytwo har omkring 140 medarbejdere og kontorer i København, Kolding, Aarhus, Aalborg og Bangladesh.

Det var planen, at fremgangen skulle vokse. Men alle forventninger til 2020 er nu blevet annulleret.

Han siger til ITWatch, at Fiftytwo egentlig sigtede efter tocifret vækst i 2020 - men at det nu alene handler om at komme igennem året med ‘skindet på næsen,’ som han siger.

“Året startede faktisk fornuftigt for os, og vi kommer også fornuftigt ud af marts, og dermed laver vi et fornuftigt første kvartal. Men anden kvartal bliver rigtig, rigtig hårdt, da vi i april og maj risikerer at miste rigtig meget forretning. Så må vi se, hvor vi er henne i juni, og hvordan vi kan rebounde i Q3 og Q4," siger han til mediet.

Henrik Salitach fortalte i efteråret Computerworld om sine storstilede planer for selskabet.

Det kan du læse mere om her: IIt-selskabet Fiftytwo halvvejs i storstilet strategiplan: Har fordoblet medarbejderskaren og er rykket ind på nye markeder

Læs også:

Fra Bording Data til Fiftytwo: Sådan har it-selskabet skabt en ny identitet - nu venter den store internationalisering
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere