Artikel top billede

Angrebene mod britiske 5G-master fortsætter: 20 nye ildpåsættelser i påsken

Angrebene mod de britiske 5G-master fortsætter. I løbet af påsken blev der rapporteret om 20 forskellige ildpåsættelser fordelt over hele Storbritannien.

Aktivister forsætter med at hærge 5G-master i Storbritannien.

Britiske teleselskaber har meddelt, at der henover påsken fandt en række angreb sted, hvor der blev sat ild til telemaster.

Der har været rapporteret over 20 angreb, fordelt i England, Wales og Skotland henover påske-weekenden, fremgår det.

Det skriver BBC.

Efter corona-virussen brød ud, har der været en lang række angreb på telemaster i Storbritannien.

Du kan læse mere her: Aktivister angriber og sætter ild til britiske 5G-master: Mener 5G er skyld i corona-virus

Ifølge mediet bunder aktivisternes motivation i forskellige konspirationsteorier, der går på, at 5G-udrulningen er direkte årsag til coronavirussen eller i udbredelsen af pandemien.

"Teorierne om 5G er grundløse, og de har ingen forbindelse til troværdig videnskabelig teori," lyder det fra en talsperson for Mobile UK, der er sammenslutningen faf britiske teleoperatører.

"De fortsatte angreb på mobil-infrastrukturen kan koste liv i disse udfordrende tider. De kritiske sektorer i Storbritannien skal være i stand til at fokusere deres indsats på af bekæmpe pandemien," tilføjes der.

Læs også: Efter voldelige 5G-angreb i Storbritannien: Danske teleselskaber melder om fred og ro for 5G-aktivister
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere