Artikel top billede

(Foto: TDC NET)

Angrebene mod britiske 5G-master fortsætter: 20 nye ildpåsættelser i påsken

Angrebene mod de britiske 5G-master fortsætter. I løbet af påsken blev der rapporteret om 20 forskellige ildpåsættelser fordelt over hele Storbritannien.

Aktivister forsætter med at hærge 5G-master i Storbritannien.

Britiske teleselskaber har meddelt, at der henover påsken fandt en række angreb sted, hvor der blev sat ild til telemaster.

Der har været rapporteret over 20 angreb, fordelt i England, Wales og Skotland henover påske-weekenden, fremgår det.

Det skriver BBC.

Efter corona-virussen brød ud, har der været en lang række angreb på telemaster i Storbritannien.

Du kan læse mere her: Aktivister angriber og sætter ild til britiske 5G-master: Mener 5G er skyld i corona-virus

Ifølge mediet bunder aktivisternes motivation i forskellige konspirationsteorier, der går på, at 5G-udrulningen er direkte årsag til coronavirussen eller i udbredelsen af pandemien.

"Teorierne om 5G er grundløse, og de har ingen forbindelse til troværdig videnskabelig teori," lyder det fra en talsperson for Mobile UK, der er sammenslutningen faf britiske teleoperatører.

"De fortsatte angreb på mobil-infrastrukturen kan koste liv i disse udfordrende tider. De kritiske sektorer i Storbritannien skal være i stand til at fokusere deres indsats på af bekæmpe pandemien," tilføjes der.

Læs også: Efter voldelige 5G-angreb i Storbritannien: Danske teleselskaber melder om fred og ro for 5G-aktivister
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere