Stort nedbrud:KMD arbejder på højtryk for at klarlægge omfanget og årsagen - rammer flere af selskabets kunder

Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

YouSee hæver priserne på tv-pakker

Endnu en gang hæver YouSee priserne på en række tv-produkter.

TDC-ejede YouSee hæver priserne på en række tv-pakker fra 1. juni.

Det er beskeden til flere YouSee-kunder.

"Der er mange andre ting, vi hellere vil fortælle dig om end en prisstigning. Men der er desværre én på vej. Prisen på dit tv-abonnement er nemlig ikke fulgt med udviklingen, og derfor er vi nu nødt til at hæve den."

Sådan lyder standardbeskeden nemlig fra YouSee-direktør Jacob Mortensen i en mail til adskillige YouSee-kunder i disse dage.

For første gang i flere år hævede YouSee ikke priserne på tv-pakkerne ved årsskiftet, men det tog altså selskabet mindre end seks måneder at holde priserne nede.

Der er tale om prisstigninger på mindst otte forskellige tv-pakker.

Prisstigningerne varierer fra 40 kroner og helt op til 96 kroner om måneden, ifølge flatpanels.dk, der har lavet en oversigt over de berørte tv-pakker.

Læs også: YouSee hæver priserne på alle tv-pakker igen

Her er svaret fra YouSee

YouSee har afvist at stille op til interview med Ekstra Bladet, men har i stedet fremsendt et mailsvar til avisen.

"Jeg kan godt forstå, at de kunder, der er berørt af denne prisstigning, ikke er glade for den. Det er vigtigt at understrege, at de justeringer, vi foretager her, ikke er en generel prisstigning på vores listepriser, men en justering af en række ældre produkter, hvor prisen ikke er fulgt med den generelle prisudvikling," skriver Eva Birgitte Bisgaard, kommerciel direktør i YouSee til avisen.

Her understreger hun ligeledes, at der er tale om et mindre antal kunder og produkter, som ikke længere er på hylden i dag, der bliver berørt af prisstigningerne.

De berørte kunder kan se frem til en mail med informationerne om prisstigningerne i de kommende uger, lyder det.
IT-JOB

Danmarks Meteorologiske Institut

Ansvarsbevidste netværksadministratorer til DMI

Continia Software A/S

Corporate Counsel

Billetkontoret A/S

Application Architect
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere