Artikel top billede

Pressalits hovedkontor i Ry i Østjylland.

Danske Pressalit erstatter gammel ERP-løsning med Dynamics 365: "Fejl og afbrydelser i driften er ganske enkelt ikke acceptable hos os"

Den danske virksomhed Pressalit har sat gang i et ERP-projekt, hvor selskabets nuværende Microsoft Dynamics AX skal erstattes af Dynamics 365.

Den danske toiletsædeproducent Pressalit kasserer sit gamle ERP-system Microsoft Dynamics AX 2009 for i stedet at opgradere til Microsoft Dynamics 365 FO.

Baggrunden for udskiftningen i det kritiske ERP-landskab sker for at undgå fejl og afbrydelser i driften.

"Kvalitet kommer altid i første række. Fejl og afbrydelser i driften er ganske enkelt ikke acceptable hos os," lyder det fra it-specialist John Halkjær fra Pressalit, der står i spidsen for ERP-projektet, i en meddelelse.

Udnytter standardfunktionalitet

ERP-opgraderingen sker i samarbejde med CGI, der gennem ti år har supporteret Pressalits eksisterende Dynamics AX 2009-platform.

Den nye ERP-platform skal være i luften i begyndelsen af 2021.

Det skal blandt andet ske via en fokuseret teknisk opgradering, hvor standardfunktionalitet i Dynamics 365 skal udnyttes så meget som muligt.

"Samtidig har vi stort fokus på at sikre, at den nye platform er fuldt integreret til Pressalits eksisterende MES-, WMS- og PIM-systemer. Det er nogle relativt komplekse integrationer, som Pressalits ledelse lægger stor vægt på er robuste og fungerer stabilt fra dag ét efter go live," lyder det fra René Mikkelsen, der er direktør for CGI's konsulentforretning.

Læs også: Danske virksomheder rykker i stor stil i skyen med deres ERP-løsninger: "Den drivende faktor er SAP- eller Microsoft-kunder, der flytter i skyen"

300 medarbejdere og kontorer i ni lande

Danske Pressalit har 300 medarbejdere og er en af verdens førende producenter af toiletsæder, badeværelsesløsninger og køkkener til mennesker med nedsat funktionsevne.

Pressalit blev etableret i 1954 og har i dag produktion i Ry i Østjylland og salgskontorer i Sverige, Norge, Tyskland, Belgien, Holland, Frankrig, USA og Australien.

CGI kan glæde sig over, at det kun er få dage siden, at it-virksomheden kunne melde, at Toldstyrelsen havde genvalgt CGI til at stå for driften af flere centrale it-systemer i en kontrakt til 360 millioner kroner.

Det kan du læse mere om her: CGI genvinder trecifret million-kontrakt med Toldstyrelsen