BREAKING:IT Relation køber mægtige Itadel

Artikel top billede

Pressalits hovedkontor i Ry i Østjylland.

Danske Pressalit erstatter gammel ERP-løsning med Dynamics 365: "Fejl og afbrydelser i driften er ganske enkelt ikke acceptable hos os"

Den danske virksomhed Pressalit har sat gang i et ERP-projekt, hvor selskabets nuværende Microsoft Dynamics AX skal erstattes af Dynamics 365.

Den danske toiletsædeproducent Pressalit kasserer sit gamle ERP-system Microsoft Dynamics AX 2009 for i stedet at opgradere til Microsoft Dynamics 365 FO.

Baggrunden for udskiftningen i det kritiske ERP-landskab sker for at undgå fejl og afbrydelser i driften.

"Kvalitet kommer altid i første række. Fejl og afbrydelser i driften er ganske enkelt ikke acceptable hos os," lyder det fra it-specialist John Halkjær fra Pressalit, der står i spidsen for ERP-projektet, i en meddelelse.

Udnytter standardfunktionalitet

ERP-opgraderingen sker i samarbejde med CGI, der gennem ti år har supporteret Pressalits eksisterende Dynamics AX 2009-platform.

Den nye ERP-platform skal være i luften i begyndelsen af 2021.

Det skal blandt andet ske via en fokuseret teknisk opgradering, hvor standardfunktionalitet i Dynamics 365 skal udnyttes så meget som muligt.

"Samtidig har vi stort fokus på at sikre, at den nye platform er fuldt integreret til Pressalits eksisterende MES-, WMS- og PIM-systemer. Det er nogle relativt komplekse integrationer, som Pressalits ledelse lægger stor vægt på er robuste og fungerer stabilt fra dag ét efter go live," lyder det fra René Mikkelsen, der er direktør for CGI's konsulentforretning.

Læs også: Danske virksomheder rykker i stor stil i skyen med deres ERP-løsninger: "Den drivende faktor er SAP- eller Microsoft-kunder, der flytter i skyen"

300 medarbejdere og kontorer i ni lande

Danske Pressalit har 300 medarbejdere og er en af verdens førende producenter af toiletsæder, badeværelsesløsninger og køkkener til mennesker med nedsat funktionsevne.

Pressalit blev etableret i 1954 og har i dag produktion i Ry i Østjylland og salgskontorer i Sverige, Norge, Tyskland, Belgien, Holland, Frankrig, USA og Australien.

CGI kan glæde sig over, at det kun er få dage siden, at it-virksomheden kunne melde, at Toldstyrelsen havde genvalgt CGI til at stå for driften af flere centrale it-systemer i en kontrakt til 360 millioner kroner.

Det kan du læse mere om her: CGI genvinder trecifret million-kontrakt med Toldstyrelsen
Premium
IT Relation på opkøbstogt: Itadel er femte opkøb på blot seks måneder: Nærmer sig nu omsætning på halvanden milliard kroner
Itadel med mere end 300 medarbejdere bliver IT Relation femte opkøb siden december. Med købet nærmer IT Relations sig en omsætning på halvanden milliarder kroner og runder nu 1.000 medarbejdere.
Computerworld
Apple pumper milliarder ind i optisk laser-selskab - rygterne tager til om nye planer
Apple smider nu 2,5 millarder kroner efter Apple-partneren II-VI der fremstiller optiske lasere. Og det kunne sætte skub i en VR-udvikling.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.