Artikel top billede

Fire teleselskaber sikrer mobildækning på nye metrolinjer til efteråret

Til efteråret vil der fuld mobildækning på samtlige metrolinjer i hovedstaden. Fire danske mobilselskaber skal stå for arbejdet.

Siden september 2019 er 19 nye metrostationer åbnet i København.

De stationer sikrer to nye metrolinjer, men det har endnu ikke været muligt at opnå mobildækning for de passagerer, som rejser på de to nye linjer.

Men det er slut til efteråret.

Her vil der nemlig blive indført netværksforbindelse på strækningerne.

Det er de fire teleoperatørere 3, TDC, Telenor og Telia, som er gået sammen for at sikre "målrettet mobildækning af høj kvalitet" på de nye forbindelser i metroen i København," lyder det i en meddelelse fra Metroselskabet.

"Der er en række udfordringer ved at skulle installere den slags følsomt udstyr i tunneler, som i forvejen er fyldt med teknisk metroudstyr. Det er måske også en af grundene til, at mange andre metrosystemer i Europa og resten af verden ikke har den slags installationer," lyder det fra Metroselskabets direktør, Anne Grethe-Foss, i meddelelsen.

Allerede henover sommeren vil det være muligt at opnå mobildækning på visse strækninger, mens der vil være fuld mobildækning i løbet af efteråret.

Arbejdet vil blive udført, mens metroen er i drift.

Læs også: Cityringen lukkes i 14 dage på grund af software-opdatering
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere


Computerworld
Ny rekord: Her er elbilen med den længste rækkevidde / Få timer til at Apple er klar med ny iOS 15 / Teslas vilde model S Plaid sætter fantomtid på hæderkronet bane