Artikel top billede

SAP Danmark hæver omsætningen med knap 500 millioner på et år: Omsætter nu for over to milliarder

Den tyske ERP-gigant SAP lander efter et solidt 2019 på en omsætning på to milliarder kroner på det danske marked.

SAP Danmark har på et enkelt år øget omsætningen med 430 millioner kroner.

Det betyder, at den danske forretning af den tyske ERP-gigant nu omsætter for over to milliarder kroner - helt præcist 2,025 milliarder kroner.

Det viser det danske selskabs netop udsendte regnskab.

Også bundlinjen øges i 2019-regnskabet, der går frem fra 131 millioner kroner i 2018 til nu lidt over 200 millioner kroner.

"SAP Danmark A/S har haft et meget stærkt og succesfuldt 2019," lyder den kontante melding fra ledelsen i regnskabet.

Læs også: SAP's danske direktør kæmper for at få danske kunder over på S/4HANA: Der er konsekvenser, hvis du ikke skifter

Færre medarbejdere

Det solide regnskab fra SAP Danmark er opnået i et år, hvor medarbejderstaben samtidig er gået tilbage med fem ansatte til i alt 215.

Som mange andre selskaber tager SAP også forbehold for, at det lige nu er svært at forudse konsekvenser af den globale coronakrise.

Ledelsen i SAP mener dog ikke, at situationen vil berøre SAP's evne til at levere selskabets services.

"Ledelsen fortsætter med at følge udbruddet, men kan ikke drage en konklusion på indflydelsen for selskabets resultat," lyder det blandt andet.

Læs også: Topchef fra SAP i Danmark erkender udfordringer med komplicerede licensmodeller: "Vi skal være bedre til at rådgive kunderne – ingen tvivl om det"Premium
Deloitte køber dansk SAP-specialist: "Opkøbet manifesterer vores ambitioner om at stå stærkt på SAP-agendaen"
Konsulentvirksomheden Deloitte køber den danske SAP-virksomhed Syncronic. Opkøbet er en del af en større strategi for Deloitte om at sætte sig massivt på det nordiske SAP-marked.
Computerworld
Bombe under Amazon og Wish-shopping: Millioner af danskere risikerer ekstra gebyr
Nye toldregler fjerner snart bagatelgrænse for handel udenfor EU – en skærpelse, der gør at over tre millioner danske nethandlende kan se frem til en ekstraregning.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.