Artikel top billede

Apple kan være på vej med en ny og større iPad Mini samt et par helt nye AR-briller

To iPad-modeller kan blive udstyret med en større skærm, og derudover kan Apple i 2022 være klar med et par AR-briller.

Apple kan være på vej med to helt nye iPad, der begge får et større skærm-areal.

Det vurderer den respekterede Apple-analytiker Ming-Chi Kuo.

Ifølge mediet Macrumours har han udarbejdet et nyt notat, hvor han på baggrund af sine kilder i Apples forsyningskæder vurderer, at det amerikanske selskab planlægger at lancere en iPad med en skærm på 10,8 tommer samt en ny iPad Mini med en skærm på mellem 8,5 og 9 tommer.

I dag har Apples "standard iPad" en skærm på 10,2 tommer, mens iPad Air har en skærm på 10,5 tommer, mens iPad Mini siden lanceringen i 2012 har haft en skærm på 7,9 tommer.

Læs også: Dom: Apples nye magiske keyboard: Øv, det fungerer irriterende godt!

Lancering til efteråret

Ming-Chi Kuo vurderer, at iPaden på 10,8 vil blive lanceret i den sidste halvdel af det indeværende år, mens den nye iPad Mini først vil blive lanceret i foråret 2021. Begge produkter vil angiveligt blive introduceret til en efter Apple-forhold relativ billig start-pris.

Derudover rapporterer Ming-Chi Kuo, at en endnu større nyhed kan være på vej i 2022, hvor han vurderer, at Apple kan lancere et sæt længeventede AR-briller, som har været omtalt på rygteplan gennem adskillige år.

Det velinformerede Silicon Valley-medie The Information har ligeledes beskrevet Apple AR-planer, og mediet har ligeledes vurderet, at briller kan blive lanceret i 2022.

Et rygte der fik ekstra medvind onsdag, da erhvervsmediet Bloomberg kunne fortælle, at Apple for nylig har opkøbt VR-firmaet NextVR.

Læs også: Apple arbejder på iPhonens afløser: Helt nyt AR-headset kan være klar i 2022
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere