Artikel top billede

Apple kan være på vej med en ny og større iPad Mini samt et par helt nye AR-briller

To iPad-modeller kan blive udstyret med en større skærm, og derudover kan Apple i 2022 være klar med et par AR-briller.

Apple kan være på vej med to helt nye iPad, der begge får et større skærm-areal.

Det vurderer den respekterede Apple-analytiker Ming-Chi Kuo.

Ifølge mediet Macrumours har han udarbejdet et nyt notat, hvor han på baggrund af sine kilder i Apples forsyningskæder vurderer, at det amerikanske selskab planlægger at lancere en iPad med en skærm på 10,8 tommer samt en ny iPad Mini med en skærm på mellem 8,5 og 9 tommer.

I dag har Apples "standard iPad" en skærm på 10,2 tommer, mens iPad Air har en skærm på 10,5 tommer, mens iPad Mini siden lanceringen i 2012 har haft en skærm på 7,9 tommer.

Læs også: Dom: Apples nye magiske keyboard: Øv, det fungerer irriterende godt!

Lancering til efteråret

Ming-Chi Kuo vurderer, at iPaden på 10,8 vil blive lanceret i den sidste halvdel af det indeværende år, mens den nye iPad Mini først vil blive lanceret i foråret 2021. Begge produkter vil angiveligt blive introduceret til en efter Apple-forhold relativ billig start-pris.

Derudover rapporterer Ming-Chi Kuo, at en endnu større nyhed kan være på vej i 2022, hvor han vurderer, at Apple kan lancere et sæt længeventede AR-briller, som har været omtalt på rygteplan gennem adskillige år.

Det velinformerede Silicon Valley-medie The Information har ligeledes beskrevet Apple AR-planer, og mediet har ligeledes vurderet, at briller kan blive lanceret i 2022.

Et rygte der fik ekstra medvind onsdag, da erhvervsmediet Bloomberg kunne fortælle, at Apple for nylig har opkøbt VR-firmaet NextVR.

Læs også: Apple arbejder på iPhonens afløser: Helt nyt AR-headset kan være klar i 2022
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Ikke mange kender VMware - men danske it-professionelle er ret vilde med selskabet
Computerworld Image 2021 VMware sidder ikke inde med det mest velkendte brand i Danmark, men alligevel ryger selskabet til tops i årets image-undersøgelse. Virtualiserings-giganten høster nemlig anerkendelse på en række afgørende parametre.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.