Apple kan være på vej med en ny og større iPad Mini samt et par helt nye AR-briller

To iPad-modeller kan blive udstyret med en større skærm, og derudover kan Apple i 2022 være klar med et par AR-briller.

Apple kan være på vej med to helt nye iPad, der begge får et større skærm-areal.

Det vurderer den respekterede Apple-analytiker Ming-Chi Kuo.

Ifølge mediet Macrumours har han udarbejdet et nyt notat, hvor han på baggrund af sine kilder i Apples forsyningskæder vurderer, at det amerikanske selskab planlægger at lancere en iPad med en skærm på 10,8 tommer samt en ny iPad Mini med en skærm på mellem 8,5 og 9 tommer.

I dag har Apples "standard iPad" en skærm på 10,2 tommer, mens iPad Air har en skærm på 10,5 tommer, mens iPad Mini siden lanceringen i 2012 har haft en skærm på 7,9 tommer.

Læs også: Dom: Apples nye magiske keyboard: Øv, det fungerer irriterende godt!

Lancering til efteråret
Ming-Chi Kuo vurderer, at iPaden på 10,8 vil blive lanceret i den sidste halvdel af det indeværende år, mens den nye iPad Mini først vil blive lanceret i foråret 2021. Begge produkter vil angiveligt blive introduceret til en efter Apple-forhold relativ billig start-pris.

Derudover rapporterer Ming-Chi Kuo, at en endnu større nyhed kan være på vej i 2022, hvor han vurderer, at Apple kan lancere et sæt længeventede AR-briller, som har været omtalt på rygteplan gennem adskillige år.

Det velinformerede Silicon Valley-medie The Information har ligeledes beskrevet Apple AR-planer, og mediet har ligeledes vurderet, at briller kan blive lanceret i 2022.

Et rygte der fik ekstra medvind onsdag, da erhvervsmediet Bloomberg kunne fortælle, at Apple for nylig har opkøbt VR-firmaet NextVR.

Læs også: Apple arbejder på iPhonens afløser: Helt nyt AR-headset kan være klar i 2022


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
AlfaPeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Customer engagement - sådan skaber succesfulde virksomheder en stærk kundeloyalitet

Der findes ikke mange virksomheder, der med succes er taget på rejsen mod den digitale transformation, der ikke har satset målrettet på at forstå deres kunder og udvikle forholdet til deres kunder med det mål at skabe den allerbedste kundeoplevelse. Med data kan man få en dyb forståelse for sine kunder og få indsigt i, hvordan de agerer, og hvordan de vil agere. Vi sætter fokus på nye forretningsmodeller der skaber loyale kunder.

09. juni 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Awareness og god it-sikkerhedskultur

Sikkerheds-awareness er en af de allervigtigste ting at få styr på for alle it-sikkerhedsansvarlige. For uanset hvor godt vi sikrer vores perimetre med avancerede digitale forsvarsværker, er og bliver medarbejderne et svagt led og et oplagt mål for hackerne.

10. juni 2020 | Læs mere


Digital CxO Lounge: Kom med forrest i kampen for bedre cybersikkerhed

Store danske virksomheder er blevet hacket med store tab til følge. Der kommer hele tiden nye cybertrusler til - senest har Corona-krisen vist sig at være arnested for nye måder at kompromittere borgernes og virksomhedernes it-sikkerhed på. Hvordan er vi som samfund gearet til at modstå en fjende, vi ikke kender? Og vil vi kunne modstå en cyberkrise parallelt med Corona-krisen?

16. juni 2020 | Læs mere


Premium
Staten blev advaret om store negative konsekvenser ved Netcompanys corona-app
Den corona-app, som Netcompany i øjeblikket udvikler for staten, baserede sig i første omgang på en dataindsamlingsmodel, der kunne få meget store negative konsekvenser for borgerne, lød advarslen fra en privacy-konsulent som styrelsen havde hyret.
Computerworld
Forsvarsministeren overvejer at give dansk politi lov til at blokere for websites uden dommerkendelse
Forsvarsminister Trine Bramsen (S) vil diskutere muligheden for at give politiet mulighed for at blokere for websites uden dommerkendelse.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
White paper
Tre trin for at få succes med dit Machine Learning-projekt
At have succes med digital transformation gennem implementering af kunstig intelligens — og Machine Learning specifikt – afhænger i vid udstrækning af korrekt planlægning og rettidig styring af forventninger. Fejl, der foretages på ledelsesniveau, kan føre til alvorlige konsekvenser. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du effektivt kan organisere ML-udvikling og undgå de mest almindelige faldgruber. Whitepaperet er skrevet af WaveAccess, der har over 19 års erfaring inden for softwareudvikling, 5+ års erfaring med ML- og AI-projektudvikling og en portefølje på 20+ relaterede projekter inden for forskellige brancher.