Apple genåbner mere end 25 butikker i USA

I denne uge genåbner Apple mere end 25 butikker på tværs af USA. Butikkerne har været lukket ned siden marts.

Forholdene er gradvist ved at blive normaliseret i flere europæiske lande og USA efter flere måneder med voldsomme restriktioner som følge af coronakrisen.

Og som et tegn på at dele af hverdagen nu så småt er på vej tilbage genåbner Apple mere end 25 butikker på tværs af USA i løbet af denne uge.

Det skriver Reuters.

Apple lukkede 50 butikker i Kina i januar på grund af virusudbruddet, og da endelig var klar til at blive genåbnet i marts, havde virussen bredt sig til resten af verden, og derfor besluttede den amerikanske teknologigigant sig for at lukke selskabets resterende butikker verden over ned.

"Vi forpligter os til at genåbne vores butikker, når vi er sikre på, at miljøet er sikkert," lyder det i en meddelse fra Apples head of retail, Deirdre O’Brien, på selskabets hjemmeside.

Læs også: Apple lukker alle sine butikker i Kina på grund af virusudbrud

Flere butikker genåbner
Alt bliver dog ikke som før i de Apple-butikker, der genåbner.

Kun et begrænset antal kunder vil blive lukket ind i butikkerne, ligesom der vil være en række andre krav, som sørger for at kunderne holder afstand.

Apple har allerede genåbnet de første fem butikker i USA Last week.

Her blev både kunder og ansatte bedt om at gennemgå temperaturtjek, før de blev godkendt til at fortsætte ind i butikken.

Alle skal desuden bære ansigtsmasker.

Apple råder i alt over 510 butikker i verden.

Lidt over halvdelen af dem, 271, er placeret i USA.

Læs også: Microsoft lukker alle sine butikker i verden: “Vi ved, at alle er under stort pres for tiden”


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...

Premium
Staten blev advaret om store negative konsekvenser ved Netcompanys corona-app
Den corona-app, som Netcompany i øjeblikket udvikler for staten, baserede sig i første omgang på en dataindsamlingsmodel, der kunne få meget store negative konsekvenser for borgerne, lød advarslen fra en privacy-konsulent som styrelsen havde hyret.
Computerworld
Forsvarsministeren overvejer at give dansk politi lov til at blokere for websites uden dommerkendelse
Forsvarsminister Trine Bramsen (S) vil diskutere muligheden for at give politiet mulighed for at blokere for websites uden dommerkendelse.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
White paper
Mængden af skyggedata stiger voldsomt – få tips til hvordan du bekæmpe det
Moderne virksomheder er drevet af data. Men for at udnytte de data, skal de være tilgængelige for medarbejderne, kunderne og samarbejdspartnere – og det er bare de data, som it og virksomheden kender. For den eksplosive udvikling i cloud og data betyder også, at de fleste organisationer generer store mængder af ”skyggedata”, data som bliver delt, opbevaret og ofte glemt et sted i virksomhedens mange systemer. I dette whitepaper kan du derfor læse om omfanget af problemet med skyggedata i skyen samt få ideer til, hvordan du kan begrænse og beskytte det.