Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Microsoft lukker alle sine butikker i verden: “Vi ved, at alle er under stort pres for tiden”

Microsoft drejer nøglen om på samtlige sine Microsoft-butikker i verden.

Microsoft lukke alle sine butikker verden over. Det sker som en direkte konskevens af Covid-19, der for tiden spreder sig hastigt.

“Vi lukker samtlige Microsoft Store-lokationer verden over med omgående virkning for vores kunder og ansattes sikkerheds skyld,” meddeler Microsoft.

Langt de fleste af Microsofts butikker ligger i USA. Her har selskabet godt 70 butikker.

Microsoft har desuden syv butikker i Canada samt en i Storbritannien, en i Australien og en i Puerto Rico.

“Vi ved alle, at familier, fjern-arbejdere og selskaber er under stort pres for tiden, og vi står stadig til rådighed med tjenester online på microsoft.com,” lyder det fra selskabet.

Lukningen kommer efter, at Microsoft-direktør David Porter lørdag meddelte, at Microsoft med omgående virkning lukkede for kunders fri bevægelighed i de Microsoft Store-butikker, der ikke allerede var blevet lukket.

Istedet ville butiks-ekspedienterne møde kunderne forrest i butikkerne ved særlige skranker.

Du kan læse hans post her.

Apple lukkede i sidste uge alle sine Apple Store-butikker i verden - undtagen i Kina, hvor corona-virussen er aftagende.

Microsoft sendte for et par uge siden tusindvis af medarbejdere hjem i Seattle-området, hvor selskabet beskæftiger 56.000 mennesker. Microsoft var dermed blandt de første selskaber i verden, der sendte de ansatte hjem.

Staten Washington - hvor Seattle ligger - har forbudt forsamlinger på mere end 50 personer.

Læs også: Nedbrud: Microsoft Teams brænder sammen over hele Europa
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere