Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Microsoft lukker alle sine butikker i verden: “Vi ved, at alle er under stort pres for tiden”

Microsoft drejer nøglen om på samtlige sine Microsoft-butikker i verden.

Microsoft lukke alle sine butikker verden over. Det sker som en direkte konskevens af Covid-19, der for tiden spreder sig hastigt.

“Vi lukker samtlige Microsoft Store-lokationer verden over med omgående virkning for vores kunder og ansattes sikkerheds skyld,” meddeler Microsoft.

Langt de fleste af Microsofts butikker ligger i USA. Her har selskabet godt 70 butikker.

Microsoft har desuden syv butikker i Canada samt en i Storbritannien, en i Australien og en i Puerto Rico.

“Vi ved alle, at familier, fjern-arbejdere og selskaber er under stort pres for tiden, og vi står stadig til rådighed med tjenester online på microsoft.com,” lyder det fra selskabet.

Lukningen kommer efter, at Microsoft-direktør David Porter lørdag meddelte, at Microsoft med omgående virkning lukkede for kunders fri bevægelighed i de Microsoft Store-butikker, der ikke allerede var blevet lukket.

Istedet ville butiks-ekspedienterne møde kunderne forrest i butikkerne ved særlige skranker.

Du kan læse hans post her.

Apple lukkede i sidste uge alle sine Apple Store-butikker i verden - undtagen i Kina, hvor corona-virussen er aftagende.

Microsoft sendte for et par uge siden tusindvis af medarbejdere hjem i Seattle-området, hvor selskabet beskæftiger 56.000 mennesker. Microsoft var dermed blandt de første selskaber i verden, der sendte de ansatte hjem.

Staten Washington - hvor Seattle ligger - har forbudt forsamlinger på mere end 50 personer.

Læs også: Nedbrud: Microsoft Teams brænder sammen over hele Europa
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere