Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Microsoft lukker alle sine butikker i verden: “Vi ved, at alle er under stort pres for tiden”

Microsoft drejer nøglen om på samtlige sine Microsoft-butikker i verden.

Microsoft lukke alle sine butikker verden over. Det sker som en direkte konskevens af Covid-19, der for tiden spreder sig hastigt.

“Vi lukker samtlige Microsoft Store-lokationer verden over med omgående virkning for vores kunder og ansattes sikkerheds skyld,” meddeler Microsoft.

Langt de fleste af Microsofts butikker ligger i USA. Her har selskabet godt 70 butikker.

Microsoft har desuden syv butikker i Canada samt en i Storbritannien, en i Australien og en i Puerto Rico.

“Vi ved alle, at familier, fjern-arbejdere og selskaber er under stort pres for tiden, og vi står stadig til rådighed med tjenester online på microsoft.com,” lyder det fra selskabet.

Lukningen kommer efter, at Microsoft-direktør David Porter lørdag meddelte, at Microsoft med omgående virkning lukkede for kunders fri bevægelighed i de Microsoft Store-butikker, der ikke allerede var blevet lukket.

Istedet ville butiks-ekspedienterne møde kunderne forrest i butikkerne ved særlige skranker.

Du kan læse hans post her.

Apple lukkede i sidste uge alle sine Apple Store-butikker i verden - undtagen i Kina, hvor corona-virussen er aftagende.

Microsoft sendte for et par uge siden tusindvis af medarbejdere hjem i Seattle-området, hvor selskabet beskæftiger 56.000 mennesker. Microsoft var dermed blandt de første selskaber i verden, der sendte de ansatte hjem.

Staten Washington - hvor Seattle ligger - har forbudt forsamlinger på mere end 50 personer.

Læs også: Nedbrud: Microsoft Teams brænder sammen over hele Europa




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere