Nu kommer Facebooks store Zoom-udfordrer - lanceres i næste uge

Facebooks udfordrer til Zoom, Messenger Room, er i fuld gang med at blive lanceret. USA, Canada og Mexico har allerede adgang til værktøjet, og i næste uge følger lande verden over.

Facebooks CEO Mark Zuckerberg har netop meddelt, at Facebooks videoværktøj, hvor op til 50 personer kan deltage på samme tid, Messenger Rooms, er i fuld gang med at blive rullet ud.

I første omgang er Facebooks svar på Zoom rullet ud i USA, Canada og Mexico, og i næste uge vil det blive lanceret verden over.

Det skriver Zdnet.

Messenger Rooms giver mulighed for via et link at samle op til 50 deltagere i den samme videochat.

Det er også muligt at oprette et videorum til en gruppe og et event eller at invitere sine Facebook-venner via funktionen News Feed.

Læs også: Facebook planlægger gigantisk søkabel – kan næsten nå hele vejen rundt om jorden

Ifølge Mark Zuckerberg er det særegne ved Messenger Room, at den er rettet mere mod social interaktion, og at man ikke behøver at have planlagt det på forhånd.

"WhatsApp og Messenger er allerede de mest populære videoopkaldstjenester globalt, men for store grupper er de fleste videotjenester derude designet til arbejde, ikke til sociale interaktioner. Messenger Rooms er gruppevideochat designet til sociale interaktioner," lyder det fra ham i et Facebook-indlæg.

Læs også: Facebook er et af de mest utroværdige it-selskaber i Danmark: "Meget tillid er gået tabt, og vi er stadig ikke ude på den anden side endnu"


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...

Premium
Staten blev advaret om store negative konsekvenser ved Netcompanys corona-app
Den corona-app, som Netcompany i øjeblikket udvikler for staten, baserede sig i første omgang på en dataindsamlingsmodel, der kunne få meget store negative konsekvenser for borgerne, lød advarslen fra en privacy-konsulent som styrelsen havde hyret.
Computerworld
Forsvarsministeren overvejer at give dansk politi lov til at blokere for websites uden dommerkendelse
Forsvarsminister Trine Bramsen (S) vil diskutere muligheden for at give politiet mulighed for at blokere for websites uden dommerkendelse.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
White paper
Mængden af skyggedata stiger voldsomt – få tips til hvordan du bekæmpe det
Moderne virksomheder er drevet af data. Men for at udnytte de data, skal de være tilgængelige for medarbejderne, kunderne og samarbejdspartnere – og det er bare de data, som it og virksomheden kender. For den eksplosive udvikling i cloud og data betyder også, at de fleste organisationer generer store mængder af ”skyggedata”, data som bliver delt, opbevaret og ofte glemt et sted i virksomhedens mange systemer. I dette whitepaper kan du derfor læse om omfanget af problemet med skyggedata i skyen samt få ideer til, hvordan du kan begrænse og beskytte det.