Artikel top billede

(Foto: Lars Jacobsen)

Nu kommer Facebooks store Zoom-udfordrer - lanceres i næste uge

Facebooks udfordrer til Zoom, Messenger Room, er i fuld gang med at blive lanceret. USA, Canada og Mexico har allerede adgang til værktøjet, og i næste uge følger lande verden over.

Facebooks CEO Mark Zuckerberg har netop meddelt, at Facebooks videoværktøj, hvor op til 50 personer kan deltage på samme tid, Messenger Rooms, er i fuld gang med at blive rullet ud.

I første omgang er Facebooks svar på Zoom rullet ud i USA, Canada og Mexico, og i næste uge vil det blive lanceret verden over.

Det skriver Zdnet.

Messenger Rooms giver mulighed for via et link at samle op til 50 deltagere i den samme videochat.

Det er også muligt at oprette et videorum til en gruppe og et event eller at invitere sine Facebook-venner via funktionen News Feed.

Læs også: Facebook planlægger gigantisk søkabel – kan næsten nå hele vejen rundt om jorden

Ifølge Mark Zuckerberg er det særegne ved Messenger Room, at den er rettet mere mod social interaktion, og at man ikke behøver at have planlagt det på forhånd.

"WhatsApp og Messenger er allerede de mest populære videoopkaldstjenester globalt, men for store grupper er de fleste videotjenester derude designet til arbejde, ikke til sociale interaktioner. Messenger Rooms er gruppevideochat designet til sociale interaktioner," lyder det fra ham i et Facebook-indlæg.

Læs også: Facebook er et af de mest utroværdige it-selskaber i Danmark: "Meget tillid er gået tabt, og vi er stadig ikke ude på den anden side endnu"