Artikel top billede

(Foto: Jette Schrum Fotografi / Jette Schrum)

Atea hyrer topprofil fra TDC som ny enterprise-direktør - indtræder i selskabets direktion

Atea er efter flere måneders jagt klar med afløseren for Kathrine Forsberg, som i februar skiftede til stillingen som koncernchef. Ind i direktionen som ny enterprise-direktør træder nu TDC-topprofilen Henrik Gjerulff Jensen.

Atea er klar med sin nye enterprise-direktør. Selskabet har efter flere måneders søgen nemlig ansat TDC-profilen Henrik Gjerulff Jensen, som 1. juni tiltræder som ny direktør for Ateas enterprise-forretning.

Stillingen blev ledig, da daværende enteprise-direktør Kathrine Forsberg, i februar tiltrådte som topchef for Atea Danmark som afløser for Morten Felding.

Dengang fortalte Atea-koncernens øverste chef, nordmanden Steinar Sønsterby, til Computerworld, at han sigtede efter at besætte den vigtige stilling som enterprise-direktør ‘hurtigst muligt.’

“Vi har bestemt os for at køre en helt åben proces. Det betyder, vi vil kigge på både eksterne og interne kandidater. Vi ønsker at byde eksterne kandidater velkommen, derfor begynder processen først nu,” fortalte han dengang.

Det kan du læse mere om her: Atea Danmark går på jagt efter en ny enterprise-direktør: "Vi har bestemt os for at køre en helt åben proces"

Henrik Gjerulff Jensen får i Atea formelt titel som Senior Vice President for Atea, hvor han indtræder i den øverste direktion.

”Jeg er slet ikke i tvivl om, at vi har fundet den rette kandidat til stillingen. Henrik har præcis den tyngde og det strategiske drive, vi har brug for, for at lede vores Enterprise-division videre og indfri de ambitioner, vi har sat os for denne del af vores forretning. Jeg ser meget frem til det kommende samarbejde,” lyder det fra Kathrine Forsberg i en udsendt meddelelse.

Henrik Gjerulff Jensen kommer fra en stilling som direktør i TDC Net.

Han har været ansat i TDC Group i siden 199 i en række forskellige stillinger inden for især fiberforretningen.

Han står desuden bag sit eget vinimport-selskab, Gastroland.

“Han har [i TDC, red] opbygget et stærkt kommercielt og ledelsesmæssigt fokus. Hans mere end 20 års erfaring fra it- og telebranchen skal fremover bruges på at drive og udvikle Ateas Enterprise-forretning, som omfatter alle private kunder,” meddeler Atea.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere