Artikel top billede

Atea hyrer topprofil fra TDC som ny enterprise-direktør - indtræder i selskabets direktion

Atea er efter flere måneders jagt klar med afløseren for Kathrine Forsberg, som i februar skiftede til stillingen som koncernchef. Ind i direktionen som ny enterprise-direktør træder nu TDC-topprofilen Henrik Gjerulff Jensen.

Atea er klar med sin nye enterprise-direktør. Selskabet har efter flere måneders søgen nemlig ansat TDC-profilen Henrik Gjerulff Jensen, som 1. juni tiltræder som ny direktør for Ateas enterprise-forretning.

Stillingen blev ledig, da daværende enteprise-direktør Kathrine Forsberg, i februar tiltrådte som topchef for Atea Danmark som afløser for Morten Felding.

Dengang fortalte Atea-koncernens øverste chef, nordmanden Steinar Sønsterby, til Computerworld, at han sigtede efter at besætte den vigtige stilling som enterprise-direktør ‘hurtigst muligt.’

“Vi har bestemt os for at køre en helt åben proces. Det betyder, vi vil kigge på både eksterne og interne kandidater. Vi ønsker at byde eksterne kandidater velkommen, derfor begynder processen først nu,” fortalte han dengang.

Det kan du læse mere om her: Atea Danmark går på jagt efter en ny enterprise-direktør: "Vi har bestemt os for at køre en helt åben proces"

Henrik Gjerulff Jensen får i Atea formelt titel som Senior Vice President for Atea, hvor han indtræder i den øverste direktion.

”Jeg er slet ikke i tvivl om, at vi har fundet den rette kandidat til stillingen. Henrik har præcis den tyngde og det strategiske drive, vi har brug for, for at lede vores Enterprise-division videre og indfri de ambitioner, vi har sat os for denne del af vores forretning. Jeg ser meget frem til det kommende samarbejde,” lyder det fra Kathrine Forsberg i en udsendt meddelelse.

Henrik Gjerulff Jensen kommer fra en stilling som direktør i TDC Net.

Han har været ansat i TDC Group i siden 199 i en række forskellige stillinger inden for især fiberforretningen.

Han står desuden bag sit eget vinimport-selskab, Gastroland.

“Han har [i TDC, red] opbygget et stærkt kommercielt og ledelsesmæssigt fokus. Hans mere end 20 års erfaring fra it- og telebranchen skal fremover bruges på at drive og udvikle Ateas Enterprise-forretning, som omfatter alle private kunder,” meddeler Atea.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere