Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Den danske højttalerproducent Libratone reddet fra konkurs: Kinesiske købere overtager

Danske Libratone er blevet reddet af en række kinesiske investorer, der har købt selskabet, som indgav sin konkursbegæring i maj.

Den danske højttalerproducent Libratone er blevet reddet.

En række kinesiske investorer har meldt sig på banen og købt selskabet, der blev erklæret konkurs i maj 2020.

Det skriver Finans.

Konkursboets kurator, Anders Hoffmann Kønigsfeldt fra Bech-Bruun, forklarer overfor mediet, at køber er et dansk selskab, der ultimativt er ejet af kinesere, som relaterer sig til selskabets tidligere ejere.

Finans har kontaktet økonomidirektøren i det kinesiske ejerselskab, Yuting Liu, der dog ikke ønsker at oplyse beløbet for overtagelsen eller at uddybe ejerforholdene.

Men hun løfter sløret for selskabets fremtidsplaner for Libratone.

"Vi har fortsat en stærk tro på, at der er et marked for Libratones brand og produkter i Europa. Vi er derudover overbevist om, at virksomhedens drift kan fortsætte med en ny struktur," oplyser hun.

Læs også: Slut med de lækre designhøjttalere: Libratone er gået konkurs

Dertil oplyser hun, at selskabet vil fortsætte som hidtil, og at fem ud af Libratones 18 danske medarbejdere beholder jobbet.

Liberatone blev stiftet i Danmark tilbage i 2009 af Tommy Andersen, Søren Louis Pedersen og Jes Mosgaard.

I 2014 solgte ejerne selskabet til en kinesisk investorgruppe for et trecifret millionbeløb.

Efter fem år med trecifrede millionunderskud, indgav virksomheden sin konkursbegæring 6. maj 2020. I regnskabsperioden mellem 2014 og 2018 inklusive, tabte Libratone sammenlagt 623,1 millioner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere