Artikel top billede

Slut med de lækre designhøjttalere: Libratone er gået konkurs

Højttaler- og headset-virksomheden med de danske rødder Libratone, er gået konkurs.

Den danske højttalerproducent med speciale i fikse designs, Libratone, er erklæret konkurs ved Sø- og Handelsretten.

Det skriver Finans.

Efter fem år med trecifrede millionunderskud, er løbet kørt for virksomheden, som indgav sin konkursbegæring 6. maj 2020. I regnskabsperioden mellem 2014 og 2018 inklusive, tabte Libratone sammenlagt 623,1 millioner.

Virksomheden går tilbage til 2009, hvor det blev grundlagt af Tommy Andersen. I 2014 blev selskabet opkøbt af en kinesisk investorgruppe.

Kurator er Anders Hoffman Kønigsfeldt fra advokatfirmaet Bech-Bruun.

Han oplyser til mediet, at håbet er at finde købere til virksomheden og vi har flere mulige købere:

”I øjeblikket forsøger at vi at sælge virksomheden og vi har flere mulige købere. Vi håber på at kunne gennemføre en hurtig salgsproces, så virksomheden er solgt inden for de næste par uger,” siger han.

Libratone er bare en af de danske højttaler-producenter, som døjer med de svære økonomiske omstændigheder.

I marts meldte hæderkronede Bang & Olufsen, at tre ud af fem butikker skulle lukkes ovenpå endnu en nedjustering af fremtidsudsigterne.

Læs også: Test: Sådan lyder et headset til 600 kroner, et til 1.900 kroner og et til 3.800 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere