Artikel top billede

Foto: Christoffer Lund-Hansen.

Henrik Tang Hedegaard indsætter DXC-topchef som ny landechef for IBM i Sverige: Siger farvel 'med blandede følelser'

IBM’s nordiske chef, danskeren Henrik Tang Hedegaard, indsætter DXC’s nuværende svenske landechef som ny topchef for IBM i Sverige efter pludselig exit.

Det er ‘med blandede følelser,’ at IBM’s nordiske topchef, danskeren Henrik Tang Hedegaard, har været nødt til at finde en ny landechef for IBM i Sverige.

Sådan fremgår det af en mail, som han har sendt til selskabets svenske medarbejdere efter, at IBM’s nuværende landechef for Sverige, Johan Rittner, har meddelt, at han forlader IBM ved årets udgang.

Hans afløser er dog allerede fundet. Det bliver den nuværende landechef for DXC Technology i Sverige, Vahid Zohali, der 1.oktober tiltræder som landechef for IBM i Sverige.

“Det er med blandede følelser, at jeg meddeler, at Johan Rittner har besluttet at forlade IBM ved udgangen af året,” skriver Henrik Tang Hedegaard i mailen til IBM-medarbejderne ifølge Computerworlds svenske søstermedie, Computersweden.

“Samtidig er jeg glad for at kunne meddele, at Vahid Zohali vil efterfølge Johan som ny landechef og chef for Enterprise Business Unit, IBM Sweden,” skriver han.

Vahid Zohali kommer til at rapportere direkte til Henrik Tang Hedegaard.

Fra han tiltræder til nytår skal han samarbejde med Johan Rittner om overdragelse af opgaver og ansvar.

Læs også: IBM udpeger dansk veteran som nordisk cloud-boss: Får ansvaret for 5.000 mand

Johan Rittner har været i IBM siden 2006. Han var svensk landechef for Ementor, da Topnordic overtog selskabet, som i Sverige dengang kom til at hedde Atea.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere