Artikel top billede

Foto: Christoffer Lund-Hansen.

Henrik Tang Hedegaard indsætter DXC-topchef som ny landechef for IBM i Sverige: Siger farvel 'med blandede følelser'

IBM’s nordiske chef, danskeren Henrik Tang Hedegaard, indsætter DXC’s nuværende svenske landechef som ny topchef for IBM i Sverige efter pludselig exit.

Det er ‘med blandede følelser,’ at IBM’s nordiske topchef, danskeren Henrik Tang Hedegaard, har været nødt til at finde en ny landechef for IBM i Sverige.

Sådan fremgår det af en mail, som han har sendt til selskabets svenske medarbejdere efter, at IBM’s nuværende landechef for Sverige, Johan Rittner, har meddelt, at han forlader IBM ved årets udgang.

Hans afløser er dog allerede fundet. Det bliver den nuværende landechef for DXC Technology i Sverige, Vahid Zohali, der 1.oktober tiltræder som landechef for IBM i Sverige.

“Det er med blandede følelser, at jeg meddeler, at Johan Rittner har besluttet at forlade IBM ved udgangen af året,” skriver Henrik Tang Hedegaard i mailen til IBM-medarbejderne ifølge Computerworlds svenske søstermedie, Computersweden.

“Samtidig er jeg glad for at kunne meddele, at Vahid Zohali vil efterfølge Johan som ny landechef og chef for Enterprise Business Unit, IBM Sweden,” skriver han.

Vahid Zohali kommer til at rapportere direkte til Henrik Tang Hedegaard.

Fra han tiltræder til nytår skal han samarbejde med Johan Rittner om overdragelse af opgaver og ansvar.

Læs også: IBM udpeger dansk veteran som nordisk cloud-boss: Får ansvaret for 5.000 mand

Johan Rittner har været i IBM siden 2006. Han var svensk landechef for Ementor, da Topnordic overtog selskabet, som i Sverige dengang kom til at hedde Atea.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Premium
Vigtig opdatering på vej til Windows: Får omsider din HDR-skærm til at funkle
Microsofts Windows 10-styresystem vil i fremtiden kunne arbejde bedre med de flotte farver og den høje kontrast, som HDR-skærme tilbyder.
Computerworld
Apple pumper milliarder ind i optisk laser-selskab - rygterne tager til om nye planer
Apple smider nu 2,5 millarder kroner efter Apple-partneren II-VI der fremstiller optiske lasere. Og det kunne sætte skub i en VR-udvikling.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.