Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

Foto: Christoffer Lund-Hansen

IBM udpeger dansk veteran som nordisk cloud-boss: Får ansvaret for 5.000 mand

IBM forfremmer chefen for IBM Cloud i Danmark til den nordiske ledelse. "Det er et væsentligt niveau op i ansvar," lyder det fra manden selv, der nu får ansvaret for 5.000 på infrastructure service-forretningsområdet.

Danske Jesper Nikolaj Fogt, der hidtil har været chef for IBM Cloud i Danmark, er fra årsskiftet blevet forfremmet til stillingen director for IBM infrastructure services nordic.

Det fremgår af Jesper Nikolaj Fogts Linkedin-profil.

Dermed stiger Jesper Nikolaj Fogt betydeligt i graderne hos den amerikanske it-gigant.

Danskeren bliver også del af selskabets nordiske ledelse.

I sin nye stilling får han ifølge ITWatch ansvaret for 5.000 medarbejdere på forretningsområdet infrastructure services.

"Det er et væsentligt niveau op i ansvar," siger Jesper Nikolaj Fogt til mediet.

Læs også: IBM scorer nye milliardkunder på gammelt marked - men opgør om den danske model er en bombe under selskabets spirende forretningsområde

Dansker med stor erfaring

Jesper Nikolaj Fogt er i den grad firmaets mand og kan betegnes som en IBM-veteran.

Den nyudpegede nordiske cloud-chef runder snart 21 år hos det amerikanske selskab.

Her har gennem årene bestredet en lang række forskellige funktioner lige fra salgspecialist og chef for IBM's samarbejde med Danske Bank til vicedirektør for IBM Danmark og dansk direktør for IBM Cloud.

I den nordiske ledelse får Jesper Nikolaj Fogt en anden dansk IBM-veteran som øverste chef.

Der er tale om IBM's nordiske direktør er Henrik Tang Hedegaard, der har arbejdet for IBM siden 1988.

Det kan du læse mere om her: IBM-boss overtager 300 fyringstruede KMD-medarbejdere: "Om to til tre år vil mange af dem lave noget helt andet"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


Premium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Kommunal IT-sikkerhed: Sådan håndterer du det mest effektivt
Hvordan sikrer du systemer og fortrolige data i den kommunale sektor trods begrænsede budgetter og en lang række krav til den digitale transformationsproces? Få et godt overblik her.