Artikel top billede

Just Eat tæt på kæmpe opkøb af amerikansk takeaway-firma

Just Eat-Takeaway.com er i fremskredne planer om at opkøbe det amerikanske madleveringsfirma Grubhub Inc.

Takeaway-gigaten Just Eat-Takeaway.com, der er en sammenslutning af danske Just Eat og hollandske Takeaway.com, er i fremskredne planer om at købe det amerikanske madleveringsfirma Grubhub i en fusion, der skal bane vejen frem på det amerikanske marked.

Det skriver Bloomberg.

I en meddelelse skriver selskabet, at det er i "advanced discussions" for en ren aktiehandel, hvor der altså skal betales i Just Eat-Takeaway.com-aktier til Grubhubs aktionærer.

Grubhub har en markedsværdi på 5,2 milliarder dollar, mens Just Eat-Takeaway.com har en værdi på 14,3 milliarder dollar.

Uber har også været i dialog med Grubhub om en fusion, men den plan ser ifølge amerikanske medier ud til at være bremset på grund af anti-trust-bekymringer.

I USA sidder Uber og selskabet DoorDash ifølge Bloomberg på over halvdelen af markedet for madlevering.

Ifølge en meddelelse fra Just Eat-Takeaway.com vil der blive meldt yderligere nyt ud, "når det er passende".

Læs også: Takeaway.com tager vigtigt skridt mod overtagelse af Just Eat: Aktionærer giver grønt lys til milliardkøb
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere