Artikel top billede

NNIT lander omfattende aftale på trecifret millionbeløb med Saint-Gobain

NNIT og Saint-Gobain tegner en femårig cloud-aftale. NNIT tilføjer dermed en "ny, signifikant kunde" til porteføljen.

NNIT har indgået en femårig aftale med det franske transportselskab Saint-Gobains nordiske datterselskab.

Aftalen betyder, at NNIT de næste fem år overtager ansvaret for Saint-Gobains server- og cloudløsning for selskabets forretninger i Norden og Baltikum.

Kontrakten har en værdi af et lavere trecifret millionbeløb, oplyser NNIT til Computerworld.

NNIT beskriver Saint-Gobain som en "ny, signifikant kunde" i en meddelelse til Computerworld.

"Vi ser frem til at levere en moderne og fleksibel outsourcing-service til Saint-Gobain, der kan understøtte forretningsenhedernes vækst. Saint-Gobain har købt ind på vores solide erfaring med hybride cloudløsninger i krævende miljøer, hvor der stilles ekstremt høje krav til sikkerhed og mulighed for at håndtere systemer, der ikke er cloud-ready," lyder det i meddelelsen fra Jacob Hahn Michelsen, senior vice president, NNIT.

Læs også: NNIT's image får tæsk efter hårdt 2019: "En skrøbelig virksomhed havde nok ikke kunnet holde til det stormvejr vi har været i i 2019"

NNIT lander flere aftaler

Jørgen Liberg, CIO, Saint-Gobain Nordic glæder sig over partnerskabet, som giver mulighed for agil skalering.

"Vi bygger løsninger, der støtter op om vores kunder og udvikling i hele organisationen og kombinerer legacysystemer og cloud-teknologi samtidig med, at de lever op til vores meget høje sikkerhedskrav," lyder det fra Jørgen Liberg i meddelelsen, der fortsætter:

"I NNIT har vi fundet en partner, som forstår at tilpasse leveringer af høj kvalitet til en forretning, der er i konstant bevægelse. Vi glæder os meget til samarbejdet og til at sikre, at vores forretninger i Norden og Baltikum får den bedst mulige løsning."

Saint-Gobain har mere end 12.000 medarbejdere i Norden og Baltikum og mere end 170.000 medarbejdere på verdensplan.

Aftalen kommer i slipstrømmen på en nye kontrakter, som NNIT har landet i foråret.

Her har NNIT forlænget kontrakter med DLG, Novo Nordisk og HK.

Det kan du læse mere om her: NNIT klar med tredje stor-ordre på tre dage: Overtager hele HK's infrastruktur
Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.