Artikel top billede

Cisco tager kampen op mod Zoom mens flere lande er ved at genåbne: “Jeg synes, vi er meget tidligt ude”

Zoom er blevet en stadig større konkurrent for it-giganten Cisco. Derfor skruer det amerikanske selskab nu op for bluset inden for hjemmearbejde.

Efter flere måneders nedlukning af samfundet i både USA og mens Europa er begyndt at åbne store dele af samfundet op igen er Cisco nu klar med en række nye produkter til hjemmearbejde.

Cisco er som bekendt den største spiller inden for konference-software, men Zoom er blevet en større konkurrent de seneste måneder, skriver CNBC.

Men selvom flere lande særligt i Europa allerede er begyndt at åbne op igen efter de værste tilfælde af Coronavirus, så er det ikke for sent at komme ind i kampen, lyder det fra selskabet.

“Jeg synes, vi er meget tidligt ude,” siger Ciscos CEO, Chuck Robbins.

Læs også: Sikkerhedsekspert forsvarer udskældt videotjeneste: “Zoom er formentlig en af de sikreste platforme lige nu”

Han mener nemlig, mange virksomheder kastede sig over det første og bedste software de kunne få fat i. Derfor skal Cisco være klar, når man træffer mere velovervejede valg.

“De (virksomheder, red.) vil gerne tilbyde en gennemtænkt oplevelse, i forhold til de, de har gjort de seneste måneder,” siger CEO'en til det amerikanske medie.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere