Artikel top billede

Jeff Bezos tjener styrtende under corona: Slår egen formuerekord som verdens rigeste

Coronakrisen har fået onlinehandlen til at eksplodere, og derved har Jeff Bezos kunne se sin formue stige til vejrs. Han har nu slået sin egen tidligere rekord som verdens rigeste mand.

Coronapandemien har fået Jeff Bezos' formue til at skyde i vejret.

Samtidig slår han sin tidligere formuerekord, da Amazon-stifterens formue løber nu op i 172 milliarder dollar.

Derved er afstanden på 58 miliarder dollar ned til verdens næstrigeste, Microsoft-grundlæggeren Bill Gates.

Det viser Bloombergs Billionaire Index, der er en opgørelse over verdens milliardærer.

Det skriver CNN Business.

Inden Jeff Bezos og hans ekskone Mackenzie blev skilt efter 25 års ægteskab, havde han rekorden for den største formue.

Læs også: En af verdenshistoriens største værdi-overførsler sker nu: MacKenzie Bezos bliver en af verdens rigeste med et snuptag

Efter skilsmissen overtog hun 25 procent af parrets Amazon-aktier, hvilket svarer til omkring fire procent af selskabets samlede aktier.

Mackenzies formue har også nået nye højder nu under coronapandemien. Hun er god for 57 milliarder dollar, hvilket gør hende til verdens 12. mest velhavende person.

Det meste af Jeff Bezos formue er bundet op på aktier i selskabet. Han ejer omkring 12 procent af Amazon, hvis aktiekurs er steget med 56 procent gennem det sidste år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere