Artikel top billede

Jeff Bezos tjener styrtende under corona: Slår egen formuerekord som verdens rigeste

Coronakrisen har fået onlinehandlen til at eksplodere, og derved har Jeff Bezos kunne se sin formue stige til vejrs. Han har nu slået sin egen tidligere rekord som verdens rigeste mand.

Coronapandemien har fået Jeff Bezos' formue til at skyde i vejret.

Samtidig slår han sin tidligere formuerekord, da Amazon-stifterens formue løber nu op i 172 milliarder dollar.

Derved er afstanden på 58 miliarder dollar ned til verdens næstrigeste, Microsoft-grundlæggeren Bill Gates.

Det viser Bloombergs Billionaire Index, der er en opgørelse over verdens milliardærer.

Det skriver CNN Business.

Inden Jeff Bezos og hans ekskone Mackenzie blev skilt efter 25 års ægteskab, havde han rekorden for den største formue.

Læs også: En af verdenshistoriens største værdi-overførsler sker nu: MacKenzie Bezos bliver en af verdens rigeste med et snuptag

Efter skilsmissen overtog hun 25 procent af parrets Amazon-aktier, hvilket svarer til omkring fire procent af selskabets samlede aktier.

Mackenzies formue har også nået nye højder nu under coronapandemien. Hun er god for 57 milliarder dollar, hvilket gør hende til verdens 12. mest velhavende person.

Det meste af Jeff Bezos formue er bundet op på aktier i selskabet. Han ejer omkring 12 procent af Amazon, hvis aktiekurs er steget med 56 procent gennem det sidste år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere