Artikel top billede

Visa runder milepæl: Har udstedt en milliard tokens

Visa runder et skarpt hjørne ved nu at have udstedt en milliard tokens, der skaber sikrere betalinger. Inden året er omme forventer Visa at have 2,1 milliarder digitale brugere.

Betalingsvirksomheden Visa har udstedt en milliard tokens på verdensplan.

Det oplyser Visa i en meddelelse til Computerworld.

Udstedelsen af en token betyder, at Visa-kortholderes 16-cifrede Visa-kortnummer erstattes med digitalt ID, en token, på betalingstidspunktet.

Det giver ekstra høj sikkerhed for forbrugeren, ligesom det muliggør de mere sikre betalinger ved brug af enheder som eksempelvis mobiltelefoner eller ure.

"At have udstedt en milliard tokens markerer en vigtig milepæl i Visas arbejde for at øge innovationen inden for e-handel og gøre betalinger mere sikre," lyder det i meddelelsen fra Visa.

Læs også: Revolutionerende betalingsmotorvej åbner for direkte kontooverførsler på tværs af nordiske lande i 2021

Visa forventer at runde to milliarder digitale brugere i 2020

Det digitale skift har også fremskyndet Visas udvikling af teknologien bag tokens.

Visa forventer, at antallet af digitale købere rammer 2,1 milliarder på globalt inden udgangen af 2020.

"Den massive overgang til det digitale understreger et stort behov for nem og sikker digital handel. Dette er grunden til, at Visa øger antallet af udstedte tokens: Visa har udstedt mere end 680 millioner tokens i det sidste år. Det har blandt andet medført, at flere har kunnet foretage endnu mere sikre betalinger med deres mobiltelefon eller ur," lyder det i meddelelsen fra Jens Damgaard, der er head of new business and market development for Norden og Baltikum hos Visa.

Læs også: Nets gør klar til massiv europæisk ekspansion: Store forandringer på vej i it-organisationen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere