Artikel top billede

(Foto: ERIN@ERINKUNKEL.COM / ERINKUNKEL)

Visa runder milepæl: Har udstedt en milliard tokens

Visa runder et skarpt hjørne ved nu at have udstedt en milliard tokens, der skaber sikrere betalinger. Inden året er omme forventer Visa at have 2,1 milliarder digitale brugere.

Betalingsvirksomheden Visa har udstedt en milliard tokens på verdensplan.

Det oplyser Visa i en meddelelse til Computerworld.

Udstedelsen af en token betyder, at Visa-kortholderes 16-cifrede Visa-kortnummer erstattes med digitalt ID, en token, på betalingstidspunktet.

Det giver ekstra høj sikkerhed for forbrugeren, ligesom det muliggør de mere sikre betalinger ved brug af enheder som eksempelvis mobiltelefoner eller ure.

"At have udstedt en milliard tokens markerer en vigtig milepæl i Visas arbejde for at øge innovationen inden for e-handel og gøre betalinger mere sikre," lyder det i meddelelsen fra Visa.

Læs også: Revolutionerende betalingsmotorvej åbner for direkte kontooverførsler på tværs af nordiske lande i 2021

Visa forventer at runde to milliarder digitale brugere i 2020

Det digitale skift har også fremskyndet Visas udvikling af teknologien bag tokens.

Visa forventer, at antallet af digitale købere rammer 2,1 milliarder på globalt inden udgangen af 2020.

"Den massive overgang til det digitale understreger et stort behov for nem og sikker digital handel. Dette er grunden til, at Visa øger antallet af udstedte tokens: Visa har udstedt mere end 680 millioner tokens i det sidste år. Det har blandt andet medført, at flere har kunnet foretage endnu mere sikre betalinger med deres mobiltelefon eller ur," lyder det i meddelelsen fra Jens Damgaard, der er head of new business and market development for Norden og Baltikum hos Visa.

Læs også: Nets gør klar til massiv europæisk ekspansion: Store forandringer på vej i it-organisationen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere