Artikel top billede

Danske Bank opruster med nyt fintech-initiativ: Nu kan du snart be­ta­le med kon­ti i an­dre ban­ker

Det bliver snart muligt for dig at betale med konti i andre banker, hvis du bruger Danske Banks mobil-app.

Kunder hos Danske Bank kan snart foretage betalinger fra en konto i en anden bank, hvis de bruger Danske Banks mobilbank-app.

Det skriver Børsen.

Den nye funktion er blevet muliggjort af et samarbejde med den nordiske bankplatform Nordic API Gateway, der realiserer nogle af de muligheder, som bankerne fik med EU’s betalingsdirektiv PSD2, der i Danmark blev indført med den nye betalingslov, som trådte i kraft 1. januar 2018.

“Vi ved, at en mobilbank i dag skal kunne meget mere. Vi lytter til kundernes behov og forsøger at gøre vores mobilbank til kundernes foretrukne løsning ved at bygge nye services på toppen af de basale løsninger, og betalingsløsningen er bare det andet skridt på den vej,” siger Line Munkholm Haukrogh, chef for digital banking i Danske Bank, til Børsen.

Kunderne i Danske Bank har siden 2018 haft mulighed for at se kontobevægelser på konti i andre banker via Danske Banks mobilbank.

Ifølge Børsen er Danske Bank en af de første euroæiske banker, der både giver kunderne mulighed for at se kontobevægelser og foretage betalinger fra konti i andre banker.

Læs også: Almindelig bankdrift er på vej til at blive infrastruktur: "Det der betyder noget for kunderne i dagligdagen er den brugerflade og den app, som de bruger"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere