Artikel top billede

Danske Bank opruster med nyt fintech-initiativ: Nu kan du snart be­ta­le med kon­ti i an­dre ban­ker

Det bliver snart muligt for dig at betale med konti i andre banker, hvis du bruger Danske Banks mobil-app.

Kunder hos Danske Bank kan snart foretage betalinger fra en konto i en anden bank, hvis de bruger Danske Banks mobilbank-app.

Det skriver Børsen.

Den nye funktion er blevet muliggjort af et samarbejde med den nordiske bankplatform Nordic API Gateway, der realiserer nogle af de muligheder, som bankerne fik med EU’s betalingsdirektiv PSD2, der i Danmark blev indført med den nye betalingslov, som trådte i kraft 1. januar 2018.

“Vi ved, at en mobilbank i dag skal kunne meget mere. Vi lytter til kundernes behov og forsøger at gøre vores mobilbank til kundernes foretrukne løsning ved at bygge nye services på toppen af de basale løsninger, og betalingsløsningen er bare det andet skridt på den vej,” siger Line Munkholm Haukrogh, chef for digital banking i Danske Bank, til Børsen.

Kunderne i Danske Bank har siden 2018 haft mulighed for at se kontobevægelser på konti i andre banker via Danske Banks mobilbank.

Ifølge Børsen er Danske Bank en af de første euroæiske banker, der både giver kunderne mulighed for at se kontobevægelser og foretage betalinger fra konti i andre banker.

Læs også: Almindelig bankdrift er på vej til at blive infrastruktur: "Det der betyder noget for kunderne i dagligdagen er den brugerflade og den app, som de bruger"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere