Christina Sulebakk er ny general manager for HBO Europe. Foto: WarnerMedia.

Dansker bliver europæisk chef for international streaming-gigant

Christina Sulebakk er ny general manager for HBO Europe.

Danske Christina Sulebakk er ny general manager for HBO Europe med øjeblikkelig virkning.

Danskeren får ansvaret for både tv-stationer og streamingtjenester.

Hun afløser Hervé Payan, der har været administrerende direktør for HBO Europe i otte år, og som forlader selskabet i slutningen af august.

Det fremgår af en meddelelse fra HBO-ejeren WarnerMedia.

Christina Sulebakk, der har arbejdet for HBO i forskellige roller siden 2012, skal referere til Priya Dogra, der er president for WarnerMedia Entertainment Networks, EMEA og APAC.

"Christina er en enormt talentfuld leder, der har været en vigtig faktor for HBO Europes succes. Hun har en dyb forståelse for direct-to-consumer-markedet, og hun har spillet en central rolle i udviklingen af vores internationale planer. Hun bliver en nøglefigur, når det kommer til at skabe vækst for os i Europa," lyder det fra Priya Dogra i meddelelsen.

Læs også: YouSee lancerer ny streamingtjeneste i Danmark

Bor i Købenahvn
Christina Sulebakk har gennem sine otte år hos HBO boet i både Madrid, Budapest og New York, men i øjeblikket bor hun i København.

“Jeg kunne ikke være mere begejstret for min nye rolle og vores ambitiøse planer for HBO Europe. At arbejde med dette ikoniske brand med usædvanligt talentfulde kolleger på en så vigtig tid i branchen har været en lærerig og berigende oplevelse. Jeg kan ikke vente med at komme i gang med de muligheder, der ligger foran os, og at bygge videre på det stærke fundament, der er Hervé Payans arv," lyder det fra Christina Sulebakk i meddelelsen.

Herfra skal hun altså tage kampen op mod de andre internationale streaminggiganter som Disney+, der lanceres i Danmark til september, og Netflix.

Læs også: Nu kommer Disney+ til Danmark: Her er prisen


mest debatterede artikler

Premium
Test: Lenovos seneste budget-basker kan det hele - man skal dog leve med en alt for synlig svaghed
Computerworld tester Lenovos Ideapad 5. Maskinen er stærk, prisen er skarp og designet er vellykket. Men der er stadig en god grund til at springe modellen over.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Hybrid infrastruktur giver Jutlander Banks medarbejdere mere tid til kunderne
Hos Jutlander Bank sørger den nye, hybride infrastruktur fra HPE for, at bankens kunderådgivere i dag kan bruge væsentlig mere tid hos den enkelte kunde. I denne kundecase kan du få indsigt i hvordan IT-chef Kim Meling Christensen har oplevet samarbejdet med Atea og HPE – samt hvilke kundevendte fordele og muligheder for automatisering som det har givet.