YouSee lancerer ny streamingtjeneste i Danmark

Efter sommerferien går YouSee i luften med et nyt streamingtilbud til danskerne, der beskrives som et af verdens mest streamende folkefærd.

TDC-ejede YouSee lancerer en ny streamingtjeneste ved navn YouTv efter sommerferien.

YouTv er en enkel app, som skal samle og blande ens fortrukne tv-kanaler og streamingtjenester.

I første omgang lanceres Danmarks nye streamingtjeneste i en betaversion.

Det oplyser YouSee i en meddelelse til Computerworld.

"I dag foretrækker mange danskere at se deres underholdning via forskellige streaming-apps i stedet for en traditionel tv-pakke. Derfor har vi designet en fleksibel tv- og streamingtjeneste, YouTv, til netop disse brugere, som vi glæder os til at lancere efter sommeren," fortæller Jacob Mortensen, direktør for YouSee, i meddelelsen.

Læs også: Danmarks nye store streaming-satsning er netop gået i luften: Her er det nye DRTV, der skal konkurrere med Netflix

Danskerne blandt de mest streamende folkefærd i veden
Ifølge YouSee er danskerne et af verdens mest streamende folkefærd, og derfor ser YouSee gode muligheder for den nye app.

"Danskerne er førende i verden, når det gælder digital adfærd og streaming. Derfor er YouTv udviklet som en særskilt streamingtjeneste til de forbrugere, der ikke ønsker en traditionel tv-pakke, men gerne vil have let og fleksibel adgang til den samme underholdning udelukkende via mobiltelefon, smart-tv, chromecast eller lignende," lyder det i meddelelsen fra Jacob Mortensen.

Læs også: Nu kommer Disney+ til Danmark: Her er prisen

Brugere kan få YouTv uden at have internetforbindelse fra YouSeee
I YouTv vil man kunne vælge mellem stort set de samme tv-kanaler og streamingtjenester, som YouSee tilbyder i Bland Selv-universet, og løbende skifte dem ud efter behov.

YouTv vil dog tilbyde brugerne en endnu større grad af valgfrihed, og man vil kunne købe YouTv, uanset hvilken bredbåndsforbindelse man har.

Dermed behøver man ikke at være bredsbåndkunde hos YouSee for at kunne tilgå det nye streamingtilbud.

"Det er første gang, det bliver muligt i Danmark, at man, lige meget hvor man bor eller opholder sig, blot skal downloade en app og herefter med det samme frit kan vælge mellem de mest foretrukne tv-kanaler og streamingtjenester samlet på en helt enkel og fleksibel måde," forklarer Jacob Mortensen i meddelelsen.

Læs også: Danmarks nye store streaming-satsning er netop gået i luften: Her er det nye DRTV, der skal konkurrere med Netflix

Her kommer YouTv til at virke
Når YouTv lanceres, kan indholdet ses via chromecast, computer, smartphone og tablet og på længere sigt også på smart-tv samt Apple TV.

Det nye streamingtilbud skal dermed tage kampen på streamingmarkedet i Danmark op med blandt andet den internationale streaminggigant Disney+, der lanceres i Danmark 15. september.

Det kan du læse mere om her: Disney+ kommer til Danmark 15. september: Se prisen herPremium
Sådan vil Rigspolitiet rette op på omfattende fejl i it-system: Sætter gang i en række nye tiltag
Rigspolitiet er nu kommet til bunds i fejlen i politiets sagsbehandlingsystem POLSAS, der betød, at hundredvis af danskere er blevet knytte sammen med sager, der intet har med dem at gøre. Nu har Rigspolitiet sat en række tiltag i søen, der skal sikre, at lignende fejl ikke sker igen.
Computerworld
Garmin åbner for sine systemer efter ransomware-angreb: Forventer at være tilbage til normal drift i løbet af få dage
Garmin er gradvist begyndt at åbne for sine systemer igen efter ransomware-angreb i sidste uge. Se hvilke systemer, der allerede nu er tilbage i fuld drift.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
God it-sikkerhed kræver hurtige og kontinuerlige opdateringer på tværs af dit it-landskab
Konsekvenserne kan være uoverskuelige, når en it-kriminel får adgang til virksomhedens systemer. Typisk kan tabet af tid, tabet af indtægter og tabet af omdømme gøres op i millioner. I dette whitepaper kan du derfor læse om fordelen ved kontinuerligt at arbejde med it-sikkerhed og sårbarheder – og hvordan du kan sikre hurtige og kontinuerlige opdateringer på tværs af dit it-landskab. Også uden at skulle bruge dagevis på at researche trusler og de relevante opdateringer.