Stort galleri:Tag med til kåringen af Årets CIO 2021 - og se hvordan Morten Holm Christiansen blev udnævnt

Artikel top billede

YouSee lancerer ny streamingtjeneste i Danmark

Efter sommerferien går YouSee i luften med et nyt streamingtilbud til danskerne, der beskrives som et af verdens mest streamende folkefærd.

TDC-ejede YouSee lancerer en ny streamingtjeneste ved navn YouTv efter sommerferien.

YouTv er en enkel app, som skal samle og blande ens fortrukne tv-kanaler og streamingtjenester.

I første omgang lanceres Danmarks nye streamingtjeneste i en betaversion.

Det oplyser YouSee i en meddelelse til Computerworld.

"I dag foretrækker mange danskere at se deres underholdning via forskellige streaming-apps i stedet for en traditionel tv-pakke. Derfor har vi designet en fleksibel tv- og streamingtjeneste, YouTv, til netop disse brugere, som vi glæder os til at lancere efter sommeren," fortæller Jacob Mortensen, direktør for YouSee, i meddelelsen.

Læs også: Danmarks nye store streaming-satsning er netop gået i luften: Her er det nye DRTV, der skal konkurrere med Netflix

Danskerne blandt de mest streamende folkefærd i veden

Ifølge YouSee er danskerne et af verdens mest streamende folkefærd, og derfor ser YouSee gode muligheder for den nye app.

"Danskerne er førende i verden, når det gælder digital adfærd og streaming. Derfor er YouTv udviklet som en særskilt streamingtjeneste til de forbrugere, der ikke ønsker en traditionel tv-pakke, men gerne vil have let og fleksibel adgang til den samme underholdning udelukkende via mobiltelefon, smart-tv, chromecast eller lignende," lyder det i meddelelsen fra Jacob Mortensen.

Læs også: Nu kommer Disney+ til Danmark: Her er prisen

Brugere kan få YouTv uden at have internetforbindelse fra YouSeee

I YouTv vil man kunne vælge mellem stort set de samme tv-kanaler og streamingtjenester, som YouSee tilbyder i Bland Selv-universet, og løbende skifte dem ud efter behov.

YouTv vil dog tilbyde brugerne en endnu større grad af valgfrihed, og man vil kunne købe YouTv, uanset hvilken bredbåndsforbindelse man har.

Dermed behøver man ikke at være bredsbåndkunde hos YouSee for at kunne tilgå det nye streamingtilbud.

"Det er første gang, det bliver muligt i Danmark, at man, lige meget hvor man bor eller opholder sig, blot skal downloade en app og herefter med det samme frit kan vælge mellem de mest foretrukne tv-kanaler og streamingtjenester samlet på en helt enkel og fleksibel måde," forklarer Jacob Mortensen i meddelelsen.

Læs også: Danmarks nye store streaming-satsning er netop gået i luften: Her er det nye DRTV, der skal konkurrere med Netflix

Her kommer YouTv til at virke

Når YouTv lanceres, kan indholdet ses via chromecast, computer, smartphone og tablet og på længere sigt også på smart-tv samt Apple TV.

Det nye streamingtilbud skal dermed tage kampen på streamingmarkedet i Danmark op med blandt andet den internationale streaminggigant Disney+, der lanceres i Danmark 15. september.

Det kan du læse mere om her: Disney+ kommer til Danmark 15. september: Se prisen herPremium
Kæmpe it-problemer i det danske skattevæsen: Har kun kortlagt it-beredskabet for syv ud af 230 it-systemer
Statsrevisorerne skyder en sønderlæmmende kritik af Skatteministeriets it-beredskab af sted. It-beredskabet for kritiske forretningsprocesser "er utilfredsstillende og utilstrækkeligt," lyder det. I værste fald kan det ende med, at staten ikke kan opkræve skatter og afgifter, udbetale løn, SU, sociale ydelser og pension.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Høst hurtigt AI-fordele med skarp fokus på specifikke udfordringer – og uden behov for at kode
Markant reduceret svartid, styrket effektivitet og færre fejl. Det er blandt fordelene ved at lade AI sortere og prioritering beskeder fra en stor mængde brugere og kunder.