Artikel top billede

Prisen for IP Nordic afsløret: 190 millioner kroner til far og søn

Prisen for det otte år gamle teleselskab IP Nordic, som blev solgt lige efter nytår 2019, har hidtil været hemmeligholdt. Men nu er beløbet afsløret. 190 millioner kroner - og så var det ikke engang det højeste bud.

Teleselskabet IP Nordic blev efter en længere udvælgelsesproces solgt til det hollandske selskab Within Reach lige efter nytår 2019. Prisen var dengang en hemmelighed, men nu kan Finans fortælle, at prisen var 190 millioner kroner.

Det beløb er nemlig ifølge det seneste regnskab fra de to tidligere ejeres fælles selskab trillet ind på kontoen fra Holland.

Charles Ginnerskov stiftede IP Nordic sammen med sin far, Thorben G. Jensen, i 2011.

Charles Ginnerskov har tidligere fortalt Computerworld, at det ikke det højeste tilbud, der blev valgt, da selskabet blev solgt.

I stedet valgte man et tilbud, der sikrede, at den sønderjyske familievirksomhed kunne bevare sin særlige DNA og lokale forankring.

”Det lå os meget på sinde, at medarbejderstaben skulle blive uforandret
under en ny ejer, ligesom at virksomheden skulle blive liggende i Gråsten. Vi har opbygget virksomheden sammen med vores kolleger, og jeg mener, at det havde været fejt bare at sælge til den højestbydende, ” sagde Charles Ginnerskov.

Det kan du læse mere om her:
Far og søn blev forgyldt på salg af teleselskab, men de kunne have tjent endnu flere penge: ”Det havde været fejt bare at sælge til den højestbydende”
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere