Artikel top billede

Elon Musk får adgang til milliardbonus efter ny milepæl for Tesla

Der kan være endnu et milliardbeløb på vej til den allerede stenrige Elon Musk. Tesla-stifteren har nemlig udløst anden del af sin astronomiske lønbonus.

Tesla-stifteren Elon Musk står til en lønbonus på intet mindre end 2,1 milliarder dollar.

Det svarer til knap 14 milliarder danske kroner, og er anden del af en større lønbonus, som Musk har optjent efter, at Tesla har ramt en markedsværdi på 150 milliarder dollar, skriver Bloomberg.

Bonussen er dog skruet sådan sammen, at Elon Musk får en aktieoption på 2,1 milliarder dollar. Det er altså ikke et direkte beløb, som Tesla-stifteren kan se på bankkontoen, men det bliver tilføjet til rigmandens formue.

Læs også: God timeløn: Jeff Bezos tjente mandag 86 milliarder kroner

Den første del af lønbonussen kunne Musk indkassere i maj måned, da Tesla ramte en markedsværdi på 100 milliarder dollar.

Den seneste værdistigning i selskabet betyder, at Tesla nu er mere værd end både Toyota, Volkswagen og Hyundai til sammen.

Bonussen er den største, der nogensinde er indgået mellem en CEO og direktionen, og hvis alle mål bliver indfriet kan Elon Musk indkassere 50 milliarder dollar.

Som en del af aftalen kan Tesla-stifteren ikke sælge aktierne før om tidligst fem år.

Læs også: Elon Musk står til enorm bonus på næsten fem milliarder kroner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere