Artikel top billede

God timeløn: Jeff Bezos tjente mandag 86 milliarder kroner

Amazon-stifter Jeff Bezos blev 86 milliarder kroner rigere i går mandag.

Amazon-stifter Jeff Bezos har længe været blandt verdens rigeste mennesker, og i går mandag kunne han lægge svimlende 13 milliarder dollar - godt 86 milliarder kroner - yderligere til formuen.

Som det er tilfældet med samtlige af verdens rigeste mennesker, er en væsentlig del af hans formue bundet op på ejerskabet af et selskab, i dette tilfælde Amazon, som han ejer 11 procent af.

Og Amazon-aktien steg mandag 7,9 procent i det, der ifølge Bloomberg var det største spring på en enkelt dag siden 2018.

Denne stigning øgede værdien af Jeff Bezos ejerandel af selskabet med 13 milliarder dollar.

Amazon-aktien er steget med 73 procent siden nytår.

Det betyder, at Jeff Bezos formue er vokset med enorme 74 milliarder dollar - næsten 500 milliarder kroner - siden årsskiftet, selv om USA her har været inde i meget massiv økonomisk nedtur.

Jeff Bezos har for tiden i følge Bloomberg en formue på 189,3 milliarder dollar - mere end nogle af de allerstørste selskaber i verden.

Jeff Bezos eks-kone, MacKenzie Bezos, tjente 4,6 milliarder dollar mandag og er nu verdens 13. rigeste person.

Læs også:

Jeff Bezos tjener styrtende under corona: Slår egen formuerekord som verdens rigeste

Jeff Bezos er blevet 160 milliarder kroner rigere: Nærmer sig en formue på en billion kroner

Jeff Bezos er blevet 91 milliarder kroner rigere på blot 15 minutter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere