God timeløn: Jeff Bezos tjente mandag 86 milliarder kroner

Amazon-stifter Jeff Bezos blev 86 milliarder kroner rigere i går mandag.

Amazon-stifter Jeff Bezos har længe været blandt verdens rigeste mennesker, og i går mandag kunne han lægge svimlende 13 milliarder dollar - godt 86 milliarder kroner - yderligere til formuen.

Som det er tilfældet med samtlige af verdens rigeste mennesker, er en væsentlig del af hans formue bundet op på ejerskabet af et selskab, i dette tilfælde Amazon, som han ejer 11 procent af.

Og Amazon-aktien steg mandag 7,9 procent i det, der ifølge Bloomberg var det største spring på en enkelt dag siden 2018.

Denne stigning øgede værdien af Jeff Bezos ejerandel af selskabet med 13 milliarder dollar.

Amazon-aktien er steget med 73 procent siden nytår.

Det betyder, at Jeff Bezos formue er vokset med enorme 74 milliarder dollar - næsten 500 milliarder kroner - siden årsskiftet, selv om USA her har været inde i meget massiv økonomisk nedtur.

Jeff Bezos har for tiden i følge Bloomberg en formue på 189,3 milliarder dollar - mere end nogle af de allerstørste selskaber i verden.

Jeff Bezos eks-kone, MacKenzie Bezos, tjente 4,6 milliarder dollar mandag og er nu verdens 13. rigeste person.

Læs også:

Jeff Bezos tjener styrtende under corona: Slår egen formuerekord som verdens rigeste

Jeff Bezos er blevet 160 milliarder kroner rigere: Nærmer sig en formue på en billion kroner

Jeff Bezos er blevet 91 milliarder kroner rigere på blot 15 minutter

IT-JOB

Copenhagen Business School

Netværksspecialist til CBS

Liva Healthcare ApS

Information Security Manager
Se flere it-job hos
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2021

Gennem målrettede opkøb og egenudvikling tilbyder SAP i dag en produktpalette, der blandt andet omfatter avancerede analyseredskaber, HR-systemer og helt- eller delvist cloud-baserede løsninger. Få muligheden for at møde erfarne it-folk, der kan hjælpe dig videre på din SAP-rejse.

13. april 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


Premium
I Hvidovre står Danmarks måske mest sikre hardware-enhed - anvendes af efterretningstjenester verden over
Reportage: Nede i en kælder i Hvidovre opbevares Danmarks måske sikreste hardware-enheder. Det har kostet flere millioner at opbygge denne sikkerhed, men reelt gør det ikke noget, hvis der sker indbrud. Kom med ned i sikkerhedsvirksomheden Arbits kælder og se, hvad det er, der er gemt bag fire låse, et metalgitter og to sikkerhedsskabe.
Computerworld
Sundhed.dk er klar med vaccinepas: Sådan finder du det
Regeringen har sendt et digitalt coronapas i udbud, men allerede nu kan du få adgang til et digitalt vaccinepas, der dokumenterer din vaccinationsstatus.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
IDC Nordic Cloud Survey 2020
IDC Nordic Cloud survey blev gennemført i efteråret 2020 med over 200 deltagende virksomheder. Det viser at multicloud er fremtidens løsning for digital infrastruktur blandt nordiske virksomheder. Det skyldes blandt andet en stigende interesse for private cloud løsninger til edge computing og innovation. Samtidig er det tydeligt at hvor de fleste virksomheder før enten brugte public cloud eller private cloud er fremtidens løsning multicloud.