Oracle-konsulenter ekspanderer via Schweiz

Scott/tiger, som bygger på fundamentet af det hedengangne danske Oracle-hus Corebit, vil igen være en magtfaktor på det tysktalende marked. Selskabet har købt WM-datas afdeling i Schweiz og vil derfra skabe en blomstrende forretning.

Oracle-konsulenthuset Scott/tiger har købt WM-datas afdeling i Basel, Schweiz, og håber dermed på at skabe et brohoved til resten af det tysktalende marked.

Selskabet har kun lidt mere end et år på bagen, men alligevel er det ikke uden erfaringsballast, at man nu satser i Schweiz.

Scott/tigers direktør, Torben Bolvig, stod gennem syv år i spidsen for den schweiziske afdeling af det danske konsulenthus Corebit, indtil det for fire år siden blev solgt til Icon Medialab.

Vokset til 11 mand

Corebit blev afviklet i takt med, at den nye ejer kom i stigende vanskeligheder, men sidste år fandt Corebit-stifter Stig Hølledig og Torben Bolvig igen sammen om en Oracle-virksomhed, og den er siden vokset til 11 mand.

- Vi har fået aftaler med TDC, Mærsk og en række andre danske kunder og samtidig oparbejdet et tæt samarbejde med Oracle, som vi også er blevet systemintegrator for. Vi har haft overskud fra dag et, og det er jo også derfor, at vi tør satse på et nyt område, siger Torben Bolvig.

Han estimerer årets omsætning til cirka 12 millioner kroner.

Overtager en enkelt ansat

WM-datas afdeling i Schweiz har været en ren konsulentforretning med overvejende Oracle-fokus og kun fire ansatte.

Heraf bliver den ene ansat i Scott/tiger, to er vendt tilbage til Danmark, og den sidste bliver i første omgang udlånt til den nye ejer, forklarer Jan Lyngsdal fra WM-data.

Nu skal Scott/tiger levere Oracle-ydelser til den schweiziske pharma-industri, og det er et marked, Torben Bolvig baseret på sin lange erfaring i landet forventer sig meget af.

- Det schweziske konsulentmarked er meget lukrativt, fordi schweizerne betaler for god kvalitet, blandt andet for at få specialviden om it. Samtidig har vi en del medarbejdere i pipeline dernede, så vi regner med at kunne genoplive nogle gamle kontakter, siger han.

Bedste afdeling

Torben Bolvig forklarer, at den schweiziske afdeling af Corebit, før den nye ejers vanskeligheder tvang selskabet i knæ, talte over 30 konsulenter og var selskabets bedst indtjenende afdeling.

Forventningen er, at man om et år vil være lige så mange i Schweiz, som Scott/tiger nu tæller i Danmark.

Scott/tiger har i Danmark til huse på Næsseslottet i Holte, som Stig Hølledig sideløbende med sine investeringsaktiviteter i it-branchen driver som kontorhotel.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere