Artikel top billede

Microsoft udvider sigtet: Går nu efter at overtage TikTok i hele verden

Microsoft udvider målsætningen med at overtage kinesiske TikTok fra kun at gælde TikTok i nogle lande til nu hele verden.

Microsoft er ikke som tidligere udmeldt alene interesseret i at overtage kinesiske TikToks forretning i USA, Canada, Australien og New Zealand.

Derimod sigter Microsoft efter at overtage TikTok i alle lande i hele verden, skriver Financial Times, der citerer unavngivne kilder.

Det inkluderer TikTok i både Indien og i alle europæiske lande.

TikTok - der for tiden ejes af kinesiske ByteDance - findes ikke i Kina, hvor ByteDance har en lignende app med navnet Douyin, der ikke indgår i handlen.

Ifølge avisen ønsker Microsoft blandt andet at sikre, at TikTok-brugere kan anvende appen når de er på rejse til andre lande.

Dette vil være problematisk, hvis TikTok under Microsoft kun kan anvendes i de få lande, som handlen oprindeligt sigtede efter.

Læs også:

Derfor er Microsoft og TikTok et helt oplagt match for hinanden

TikTok planlægger at investere milliarder i nyt europæisk datacenter

USA gør klar til at lukke af for Kina: Vil rense ud med kæmpe-kampagnen ‘Clean Networks’
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere