Artikel top billede

Microsoft udvider sigtet: Går nu efter at overtage TikTok i hele verden

Microsoft udvider målsætningen med at overtage kinesiske TikTok fra kun at gælde TikTok i nogle lande til nu hele verden.

Microsoft er ikke som tidligere udmeldt alene interesseret i at overtage kinesiske TikToks forretning i USA, Canada, Australien og New Zealand.

Derimod sigter Microsoft efter at overtage TikTok i alle lande i hele verden, skriver Financial Times, der citerer unavngivne kilder.

Det inkluderer TikTok i både Indien og i alle europæiske lande.

TikTok - der for tiden ejes af kinesiske ByteDance - findes ikke i Kina, hvor ByteDance har en lignende app med navnet Douyin, der ikke indgår i handlen.

Ifølge avisen ønsker Microsoft blandt andet at sikre, at TikTok-brugere kan anvende appen når de er på rejse til andre lande.

Dette vil være problematisk, hvis TikTok under Microsoft kun kan anvendes i de få lande, som handlen oprindeligt sigtede efter.

Læs også:

Derfor er Microsoft og TikTok et helt oplagt match for hinanden

TikTok planlægger at investere milliarder i nyt europæisk datacenter

USA gør klar til at lukke af for Kina: Vil rense ud med kæmpe-kampagnen ‘Clean Networks’
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere