Artikel top billede

Microsoft udvider sigtet: Går nu efter at overtage TikTok i hele verden

Microsoft udvider målsætningen med at overtage kinesiske TikTok fra kun at gælde TikTok i nogle lande til nu hele verden.

Microsoft er ikke som tidligere udmeldt alene interesseret i at overtage kinesiske TikToks forretning i USA, Canada, Australien og New Zealand.

Derimod sigter Microsoft efter at overtage TikTok i alle lande i hele verden, skriver Financial Times, der citerer unavngivne kilder.

Det inkluderer TikTok i både Indien og i alle europæiske lande.

TikTok - der for tiden ejes af kinesiske ByteDance - findes ikke i Kina, hvor ByteDance har en lignende app med navnet Douyin, der ikke indgår i handlen.

Ifølge avisen ønsker Microsoft blandt andet at sikre, at TikTok-brugere kan anvende appen når de er på rejse til andre lande.

Dette vil være problematisk, hvis TikTok under Microsoft kun kan anvendes i de få lande, som handlen oprindeligt sigtede efter.

Læs også:

Derfor er Microsoft og TikTok et helt oplagt match for hinanden

TikTok planlægger at investere milliarder i nyt europæisk datacenter

USA gør klar til at lukke af for Kina: Vil rense ud med kæmpe-kampagnen ‘Clean Networks’
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere