Artikel top billede

Dansk teleminister får kritik: Vi risikerer at Danmarks 5G-plan skrider fuldstændigt

Blå partier er utilfredse med teleminister Dan Jørgensens (S) håndtering af Danmarks 5G-planer, der er skredet fuldstændigt. Konsekvenserne kan blive alvorlige.

Det kan blive en alvorlig sag for Danmark, at teleminister Dan Jørgensen (S) har ladet køreplanen for Danmarks kommende 5G-net skride fuldstændigt.

Sådan lyder det fra Venstre, Konservative, LA og DF i hård kritik af teleministeren i Finans.

Partierne er utilfredse med, at Dan Jørgensen har udskudt de politiske drøftelser om de kommende 5G-auktioner til først foråret 2020 - og nu igen til begyndelsen af september.

Venstres teleordfører, Christoffer Aagaard Melsen siger til avisen, at Venstre frygter, at hele auktionen over de kommende 5G-licenser nu bliver forsinket.

Han siger, at Folketinget ikke har fået nogen ‘god forklaring’ på udskydelserne.

“Mit indtryk er, at det skyldes, at ministeren simpelthen ikke prioriterer området. Enten fordi han ikke har tid eller ikke interesserer sig for området,” siger han til avisen.

Læs også:

Telefirmaet Net1 køber retten til 450 Mhz frekvensbåndet for 50.000 kroner frem til 2037: Var eneste byder

Energistyrelsen åbner for knald-billige 5G-tilladelser i Danmark: Vil udstede forsøgs-tilladelser til 600 kroner om året

Ni ting du bør bide mærke i i den nye regeringsaftale: Kan få betydning for it-sektoren

Her er vinderne af licens-auktionen over Danmarks første 5G-supernet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere