Mastercard forventer fortsat at Nets-handel går igennem

Mastercard forholder sig optimistisk i forhold til, at den 21 milliarder kroner store handel med Nets snart kan gennemføres.

6. august rundede annonceringen af Mastercards køb af Nets' konto-til-konto-baserede tjenester - herunder Betalingsservice - et år, men handlen er ikke endnu ikke blevet godkendt af EU-Kommissionen.

Alligevel er man hos Mastercard forsat optimistisk i forhold til, at handlen, der har en værdi af mere end 21 milliarder kroner, bliver godkendt.

Det siger Mastercards chefjurist, Tim Murphy i forbindelse med betalingsgigantens halvårsregnskab, ifølge Børsen.

"Vi fortsætter med at arbejde med godkendelsen af transaktionen. Vi har en god fornemmelse for det og mærker fremskridt. Jeg har sådan set ikke mere at sige, end at der er fremskridt på området," lyder det fra Tim Murphy.

Læs mere her: Nets sælger Betalingsservice til Mastercard i kæmpe milliardhandel

Nets forventer handlen går igennem i tredje kvartal
Nets oplyste i juni, at selskabet forventede, at handlen ville gå igennem i løbet af tredje kvartal 2020.

Oprindeligt havde man regnet med, at handlen ville være blevet godkendt i løbet af årets første seks måneder.

"Vi har arbejdet henimod at gennemføre salget af Corporate Services-divisionen til Mastercard i første halvår. Dette afventer dog fortsat myndighedsgodkendelse fra EU, hvorfor vi forventer, at salget først afsluttes i tredje kvartal," lød det dengang fra Søren Winge, pressechef i Nets.

Det kan du læse mere om her: Nets tvinges til at udskyde milliardhandel med MastercardPremium
Anne Marie Engtoft Larsen gør klar til at rejse til USA som Danmarks nye tech-ambassadør: "Jeg har glædet mig helt vildt"
Interview: Om få dage drager Anne Marie Engtoft Larsen til Silicon Valley, hvor hun indtager embedet som Danmarks nye tech-ambassadør. "Mit mandat bliver at at fokusere på, hvordan vi skaber handling," siger hun i sit første interview som Danmarks tech-ambassadør.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Vil du med på vej mod den moderne dataestate?
At gøre data tilgængelig, men hurtigst og med de færreste ressourcer, er de første og nødvendige skridt mod en moderne dataestate. Tiden er inde til, at du bevæger dig ned af den digitale landevej, der fører til hurtige og konsistente svar på simple forretningsspørgsmål. Vi giver her et bud på, hvordan du kommer igang.