Mastercard forventer fortsat at Nets-handel går igennem

Mastercard forholder sig optimistisk i forhold til, at den 21 milliarder kroner store handel med Nets snart kan gennemføres.

6. august rundede annonceringen af Mastercards køb af Nets' konto-til-konto-baserede tjenester - herunder Betalingsservice - et år, men handlen er ikke endnu ikke blevet godkendt af EU-Kommissionen.

Alligevel er man hos Mastercard forsat optimistisk i forhold til, at handlen, der har en værdi af mere end 21 milliarder kroner, bliver godkendt.

Det siger Mastercards chefjurist, Tim Murphy i forbindelse med betalingsgigantens halvårsregnskab, ifølge Børsen.

"Vi fortsætter med at arbejde med godkendelsen af transaktionen. Vi har en god fornemmelse for det og mærker fremskridt. Jeg har sådan set ikke mere at sige, end at der er fremskridt på området," lyder det fra Tim Murphy.

Læs mere her: Nets sælger Betalingsservice til Mastercard i kæmpe milliardhandel

Nets forventer handlen går igennem i tredje kvartal
Nets oplyste i juni, at selskabet forventede, at handlen ville gå igennem i løbet af tredje kvartal 2020.

Oprindeligt havde man regnet med, at handlen ville være blevet godkendt i løbet af årets første seks måneder.

"Vi har arbejdet henimod at gennemføre salget af Corporate Services-divisionen til Mastercard i første halvår. Dette afventer dog fortsat myndighedsgodkendelse fra EU, hvorfor vi forventer, at salget først afsluttes i tredje kvartal," lød det dengang fra Søren Winge, pressechef i Nets.

Det kan du læse mere om her: Nets tvinges til at udskyde milliardhandel med MastercardPremium
Test: Apple lider vist af idétørke - men slipper alligevel rimelig godt afsted med det nye Watch Series 6
Computerworld tester: Der er ikke meget nyt at spore i Apples nye Watch, alligevel er det svært at anbefale andet en et Apple Watch.
Computerworld
Statens Serum Institut har slettet alle sendte mails ved en fejl: "Det er dybt beklageligt"
Alle sendte mails fra Statens Seruminstitut og Sundhedsdatastyrelsen er blevet slettet, hvis de er sendt før 22. juli, oplyser de to myndigheder.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Den store test: Configurable Business Documents vs. SSRS og Lasernet
3 Output Management løsninger i direkte sammenligning. Vi har sat markedets 3 mest populære dokumenthåndteringsværktøjer under lup og vurderet bl.a. anvendelsesområder, muligheder og begrænsninger for hver løsning. Whitepaperet giver dig et overblik over forskellige muligheder indenfor implementering, design, udvikling og vedligeholdelse af eksterne ERP business documenter i Microsoft Dynamics 365 til Finance & Operations.