Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

40 danske investorer vil børsnotere nyt streaming-selskab i Danmark

Den afrikanske musik-streamingtjeneste Mdundo, skal med 43 danske investorer i ryggen hente 40 millioner kroner med en børsnotering på den danske First North børs.

Snart bliver det muligt at investere i en afrikansk streamingtjeneste på den danske First North børs.

Det sker når 43 danske såkaldte business angels går sammen med at hente 40 millioner kroner til musik-streamingtjenesten i Danmark.

Det skriver Børsen.

Læs også: Disney+ rammer million-milepæl: Lancerer endnu en streaming-tjeneste

Målet er at hente mellem 30-40 millioner kroner med børsnoteringen og skaffe 30 gange så mange brugere som de nuværende fem millioner til musik-streamingstjenesten Mdundo.

“Afrika er det sidste marked inden for musiktjenester, der ikke har nogen dominerende spiller. Kigger vi på den vestlige verden, Asien og Latinamerika er der virkelig sket en udvikling de seneste år,” siger Martin Møller Nielsen, der er administrerende direktør i Mdundo, til avisen.

Fra i dag 17. august er 3-4 millioner aktier sat til salg på First North, til en pris på 10 kroner strykket. Mdundo blev lanceret i Kenya i 2013.

Læs også: Svensk popstjernes musik forsvinder fra streaming-tjeneste efter kritik af Kina og Huawei
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere