Top 100:Visma-koncernen brager frem: Fire af selskaberne blandt de 100 dygtigste i Danmark

Artikel top billede

(Foto: Jakob Schjoldager)

EU giver det grønne lys: Nu kan Nets' milliardhandel gennemføres

EU-kommissionen godkender Nets’ frasalg af blandt andet Betalingsservice i handel til over 20 milliarder kroner.

Der er ikke længere noget til hinder for, at Nets kan gennemføre sit frasalg af blandt andet Betalingsservice til finans-mastodonten Mastercard.

”Vi er glade for Europa Kommissionens beslutning, der baner vejen for, at vi snarest muligt kan afslutte salget af Corporate Services til Mastercard,” fortæller Klaus Pedersen, CFO i Nets Group til Finans.

Handlen, hvori Nets frasælger størstedelen af forretningsenheden ’Corporate Service’, blev annonceret 6. august og vil styrke Mastercards position når det gælder realtidsclearinger og digitale regningsbetalinger, skriver mediet.

Det har netop fået det grønne lys af EU-kommissionen, som ikke ser nogen konkurrencemæssig grunde til at modsætte sig handlen.

EU-instansen accept er dog betinget af, at Mastercard lader tredjeparter sælge realtidsclearinger indenfor EU’s grænser.

Med salget netter Nets i alt 2,85 milliarder euro, svarende til godt 21 milliarder kroner.

Læs også: Undersøgelse af Nets-gebyr tæt på afslutning: Betalingsservice kan få dikteret lavere priser
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital