Artikel top billede

It-fejl rammer corona-testcentre over hele landet

En it-fejl har sat en tidlig stopper for fredagens corona-tests i hele Danmark.

Landet over har borgere måtte vende snuden hjemad med uforrettet sag, når de er mødt ind i landets corona-testcentre for at blive corona-testet efter klokken 16.

En landsdækkende it-fejl betyder nemlig, at det ikke har været muligt at slå borgerne cpr-nummer op i systemet, og derfor kan corona-testene ikke gennemføres.

Det oplyser Vibeke van der Sprong, vicedirektør i Sundhedsdatastyrelsen, til DR.

"De oplysninger, vi har fået, er, at testcentre har måttet udskyde test siden cirka klokken 16 i eftermiddag, sigerVibeke van der Sprong til mediet.

Sundhedsstyrelsen har eftrefølgende meddelt, at fejlen nu er ubedret, så danskere landet over kan blive corona-testet som normalt lørdag.

Testcenteret i Københavns Lufthavn vil kunne teste som normalt aftenen og natten igennem.

Læs også: Software-robotter overtager rutineopgaver i nordjyske testtelte
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere