Artikel top billede

Arrangement: En benhård ungdom, et langt liv eller en hurtig død?

Naturhistorisk Museum går i dybden med ungdom, aldring og død på to særundvisninger i september.

I Silicon Valley er det ikke usædvanligt at møde den indstilling, at død og aldring er beklagelige systemfejl, vi skal have rettet op på i en fart.

Indtil videre må langt de fleste levende væsener dog alligevel indstille sig på at skulle gøde blomsterne på et eller andet tidspunkt.

Fra naturens hånd er der imidlertid enorm forskel på, hvordan organismer ældes. Det kan man høre meget mere om på to særrundvisninger på Zoologisk Museum, henholdsvis 8. og 16. september.

I verdenshavene svømmer der eksempelvis grønlandshajer rundt, som allerede havde hundredvis af år på bagen, da vi sidst udvekslede kanonsalver med svenskerne.

Andre organismer lever kun ganske kort – og andre igen kan næsten kan snyde døden helt.

Det kan man alt sammen høre meget mere om.

Ligeledes går arrangementerne i detaljen med livets start. Herunder den yngelpleje, der hos nogle arter som f.eks. pingviner er ret omfattende, mens den hos andre består i et brutalt spark ud i en kold, fjendtlig og benhård verden.

Initiativet er del af den storstilede københavnske Golden Days-festival, der i år meget passende bærer titlen Forever Young.

Læs mere og find link til billetbestilling her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere