Artikel top billede

Nedbrud i Smittestop-appen varede et døgn: Her er ministeriets forklaring

Den Netcompany-udviklede Smittestops-app var nede i lidt under et døgn, hvilket gjorde det umuligt for danskerne at melde sig smittet i appen. Læs ministeriets forklaring på nedbruddet her.

Smittestop-appen har været ramt af tekniske vanskeligheder, der varede godt et døgn.

Nedbruddet, der varede fra tirsdag til onsdag, er nu fikset, oplyser Sunheds- og Ældreministeriet på Twitter.

Her kommer samtidig en kort forklaring af nedbruddet, der var skyld i, at danskerne ikke kunne melde sig smittet i appen.

"I forbindelse med en tilretning af smittestops-appen, så borgere hurtigere kan melde sig smittet, har der været et nedbrud i systemet. Det har betydet, at man siden i går fra ca. kl. 12 til ca. kl. 15 i dag ikke har kunne melde sig smittet i appen. Fejlen er nu rettet," lød Twitter-beskeden fra ministeriet onsdag aften.

DR har forsøgt at få en kommentar fra Sundheds- og Ældreministeriet, som ikke ønsker at fortælle yderligere om de tekniske vanskeligheder.

I går onsdag kunne Politiken fortælle, at en række borgere ikke kunne melde sig smittet i appen. Heriblandt tidligere borgmester i København, Pia Allerslev, der forsøgte at melde sig smittet uden held.

Læs mere her: Sundhedsministeriet oplever problemer med Smittestop-app: Flere er ikke blevet advaret om smitte hos nære kontakter

"Der er modtaget en række henvendelser i supporten i sundhed.dk, hvor borgere ligesom Pia Allerslev undrer sig over, at deres nære kontakter ikke har fået besked, selvom de har meldt sig smittede i appen," skrev Sundheds- og Ældreministeriet i et skriftligt svar til avisen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere