Artikel top billede

Alibaba-stifter Jack Ma er ikke længere Kinas rigeste: Se hans overmand her

Jack Ma, der er medejer i nogle af Kinas største tech-sucesser som Alibaba Group og Ant Group, er ikke længere den rigeste mand i Kina. Se hans overmand her.

Den kinesiske forretningsmagnaten Jack Ma har opbygget en solid formue gennem sin karriere.

Som medstifter af Alibaba Group, verdens største e-handelsselskab, og Fintech-selskabet Ant Group, der er på vej med måske verdens største børsnotering, har den 56-årige kineser kunne kalde sig den rigeste i kina.

Men ikke længere.

Det skriver Bloomberg.

Hans formue er netop blevet overhalet af Zhong Shanshan, som hovedsageligt har tjent sine penge på Nongfu Spring Co., der sælger vand på flaske og andre drikkevare.

Ifølge Bloombergs Billionaire Index røg Zhong Shanshans formue op på 58,7 milliarder dollar - eller 375 milliarder kroner - denne uge.
Det var lige nok til overhale Jack Ma, hvis formue anslås til at være på 56,7 milliarder dollar - eller 360 milliarer kroner.

Det er den nylige børsnotering er Nongfu Spring Co., der fik kineseren formue til at vokse betragteligt.

Formuekapløbet fortsætter, og her er det værd at nævne, at Jack Ma arbejder på en gigantisk børsnotering af Ant Group.

Det kan du læse mere om her: Alibaba-stifter Jack Ma sigter mod at slå alle rekorder ved børsnotering af fintech-selskab

Jack Ma blev desuden bemærket af den danske befolkning tilbage i marts, hvor han egenhændigt valgte at donere 500.000 ansigtsmasker til det danske sygehusvæsen som corona-nødhjælp.

læs mere her: Alibaba-grundlægger donerer 500.000 ansigtsmasker til Danmark
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Skab en bedre bundlinje ved at gentænke rammerne i kampen om fremtidens talenter

Mennesker er forskellige og medarbejdere arbejder forskelligt. Nøglen til succes for fremtidens virksomheder er at tage udgangspunkt i de ansattes forskellige og individuelle behov. Kort sagt behandler du dine medarbejdere ens ved at behandle dem forskelligt

07. februar 2023 | Læs mere


Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere