Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Alibaba-stifter Jack Ma er ikke længere Kinas rigeste: Se hans overmand her

Jack Ma, der er medejer i nogle af Kinas største tech-sucesser som Alibaba Group og Ant Group, er ikke længere den rigeste mand i Kina. Se hans overmand her.

Den kinesiske forretningsmagnaten Jack Ma har opbygget en solid formue gennem sin karriere.

Som medstifter af Alibaba Group, verdens største e-handelsselskab, og Fintech-selskabet Ant Group, der er på vej med måske verdens største børsnotering, har den 56-årige kineser kunne kalde sig den rigeste i kina.

Men ikke længere.

Det skriver Bloomberg.

Hans formue er netop blevet overhalet af Zhong Shanshan, som hovedsageligt har tjent sine penge på Nongfu Spring Co., der sælger vand på flaske og andre drikkevare.

Ifølge Bloombergs Billionaire Index røg Zhong Shanshans formue op på 58,7 milliarder dollar - eller 375 milliarder kroner - denne uge.
Det var lige nok til overhale Jack Ma, hvis formue anslås til at være på 56,7 milliarder dollar - eller 360 milliarer kroner.

Det er den nylige børsnotering er Nongfu Spring Co., der fik kineseren formue til at vokse betragteligt.

Formuekapløbet fortsætter, og her er det værd at nævne, at Jack Ma arbejder på en gigantisk børsnotering af Ant Group.

Det kan du læse mere om her: Alibaba-stifter Jack Ma sigter mod at slå alle rekorder ved børsnotering af fintech-selskab

Jack Ma blev desuden bemærket af den danske befolkning tilbage i marts, hvor han egenhændigt valgte at donere 500.000 ansigtsmasker til det danske sygehusvæsen som corona-nødhjælp.

læs mere her: Alibaba-grundlægger donerer 500.000 ansigtsmasker til Danmark
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere