Artikel top billede

Alibaba-stifter Jack Ma er ikke længere Kinas rigeste: Se hans overmand her

Jack Ma, der er medejer i nogle af Kinas største tech-sucesser som Alibaba Group og Ant Group, er ikke længere den rigeste mand i Kina. Se hans overmand her.

Den kinesiske forretningsmagnaten Jack Ma har opbygget en solid formue gennem sin karriere.

Som medstifter af Alibaba Group, verdens største e-handelsselskab, og Fintech-selskabet Ant Group, der er på vej med måske verdens største børsnotering, har den 56-årige kineser kunne kalde sig den rigeste i kina.

Men ikke længere.

Det skriver Bloomberg.

Hans formue er netop blevet overhalet af Zhong Shanshan, som hovedsageligt har tjent sine penge på Nongfu Spring Co., der sælger vand på flaske og andre drikkevare.

Ifølge Bloombergs Billionaire Index røg Zhong Shanshans formue op på 58,7 milliarder dollar - eller 375 milliarder kroner - denne uge.
Det var lige nok til overhale Jack Ma, hvis formue anslås til at være på 56,7 milliarder dollar - eller 360 milliarer kroner.

Det er den nylige børsnotering er Nongfu Spring Co., der fik kineseren formue til at vokse betragteligt.

Formuekapløbet fortsætter, og her er det værd at nævne, at Jack Ma arbejder på en gigantisk børsnotering af Ant Group.

Det kan du læse mere om her: Alibaba-stifter Jack Ma sigter mod at slå alle rekorder ved børsnotering af fintech-selskab

Jack Ma blev desuden bemærket af den danske befolkning tilbage i marts, hvor han egenhændigt valgte at donere 500.000 ansigtsmasker til det danske sygehusvæsen som corona-nødhjælp.

læs mere her: Alibaba-grundlægger donerer 500.000 ansigtsmasker til Danmark
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere